Nästa leverans går om

Presenter och julklappar för en 5 åring

Att hitta presenter och julklappar åt en 5 åring kan vara en stor utmaning. Inte minst eftersom detta är en tid där barnets intressen kommer och går i en takt som inte alltid är helt lätt att hänga med i, inte minst för en till familjen utomstående person.

Det som är roligt idag kan vara tråkigt imorgon och man kan tänka sig att innovationskraften och kreativiteten som kännetecknar dagens marknad vad gäller underhållning för barn har en viss inverkan på vilka typer av leksaker som kommer vara intressanta eller inte. Vad vi vet är att barn i 5 årsåldern hämtar mycket inspiration från filmer, böcker och andra medel som barnet intresserar sig för - särskilt tillsammans med vuxna.

Visa mer

Filtrera efter ålder
0 produkter hittades
0 produkter hittades

Present- och julklappstips för barn runt 5 år

Vi vet också att barn vid 5 årsåldern börjar lära sig hålla sams bättre med andra barn och påvisar gärna förmågan att följa regler. Därför får större lekprojekt - såsom att iscensätta sjukhus, garage, mataffär eller tjuv och polis - allt större utrymme vid denna ålder.

En god idé vad gäller present- och julklappstips för barn runt 5 år kan därför vara att fundera på vad som är extra intressant för barnet just nu, och handla någon leksak som på något sätt speglar detta intresse. Hos oss hittar du alltid något passande så välkommen att utforska vårt stora sortiment av leksaker för barn runt 5 år!