Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Leksakslastbil

Som det gamla ordspråket lyder; köp en leksakslastbil till ett barn som present och du hamnar för evigt i god jord. För den miljömedvetne leksaksköparen finns fina träleksaker från Melissa & Doug i vårt sortiment. Samtidigt har vi alla klassiska lastbilsleksaker som brukar uppskattas av barnen – från verklighetstrogna timmerbilar till barnsliga, färgglada varianter. 

Verklighetstrogna leksakslastbilar för de äldre

Det finns många alternativ att välja mellan när man ska köpa en lastbil leksak. En leksak och lastbil i kombination från märket Emek bygger på hög kvalitet och verklighetstrogen design. I vårt utbud kan du hitta distributionsbilar från DHL eller Schenker, tipplastbil från Scania, en och annan cool timmerlastbil av märket Volvo. Allt för att ditt barn ska kunna bygga verklighetstrogna leksaksvärldar.

Visa mer
Filtrera efter ålder
3 produkter hittades
3 produkter hittades

Lärorikt och färgglatt för de yngre

Barn från 3 år kan leka länge med någon av trälastbilarna ur Melissa & Dougs färgglada utbud. En populär variant är dubbellastbilen med plats för sex unika racerbilar. Ofta är det storleken som avgör hur lockande en leksak är för ett barn, i alla fall i de yngre åldrarna, och den här produkten är hela 76 cm lång när flaket är nedfällt. Många av Melissa & Dougs produkter främjar också lärande. Barnen kan sortera efter färg, lära sig alfabetet eller räkna, beroende på vilket fokus just din leksakslastbil har rent pedagogiskt. Plast är också ett bra material för dig som ska köpa en lastbil. Leksaker i plast håller bra utomhus och passar perfekt i sandlådan.