Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Stimulera barnen och köp leksaker till rollek

De flesta har nog minnen från barndomen när vi lekte att vi var vuxna. Det kunde vara affär, skola eller matlagning som vi sysslade med. Några av de mest fantasifulla lekarna vi leker som barn har inslag av just rollek. Det stimulerar inte endast barnens fantasi, utan gör också att de kan lära sig saker samtidigt som de leker.

Rollspel för barn

Om du själv är med i leken kan du till exempel låtsas att plattorna på leksaksspisen är varma eller att spagettin måste koka innan det är dags att äta. Att leka affär så får barnet ta sina första steg mot att lära sig räkna och hantera pengar. Hur det kan gynna såväl barn som vuxna att barnet leker med en leksaksdammsugare eller andra städprodukter behöver vi nog inte ens nämna. Dessutom är rollek ett utmärkt sätt för barn och vuxna att möta varandra i en lek tillsammans.

Visa mer
Filtrera efter ålder
18 produkter hittades
18 produkter hittades

Låtsaslek och rollek – några av de roligaste lekarna barn leker

Hos Hiko.se hittar du ett stort utbud av leksaker för rollek för barn. Här kan du till exempel köpa en fin leksaksspis från Micki eller Brio, men även tillbehör som stekpannor och grytor att tillaga maten i. Du kan införskaffa matvaror för leksaksaffären och på ett lekfullt sätt låta barnet lära sig namnen på frukter, grönsaker och annat som man kan köpa i en affär.

I leksaks kassaapparaten kan ni lägga leksakspengar som barnet kan få lära sig att räkna med. Eller varför inte ge barnet ett doktorsset för att diagnostisera förkylningar och onda ben? Oavsett vad för typ av rollek det är som barnet leker så hittar du fina leksaker på Hiko för låtsaslek och rollek. Om du passar på att handla innan klocka 14:00 på vardagar så lämnar varan vårt lager redan samma dag!