Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Om oss på Hiko.se

Välkommen till Hiko.se!

Vi är ett familjeföretag som har jobbat med leksaker i 52 år! Vi är kända för att ha en hög nivå på vår service, snabba leveranser och ett brett sortiment på kända varumärken till bra priser.

Idag finns vår verksamhet strax utanför Jönköping vid V40. Vi har ett eget lager/kontor på ca 3600 kvm och har själva hand om distributionen för att kunna säkerställa snabba leveranser!

Vi tycker det är viktigt att du som beställer ska ha dina varor hos dig så snabbt som möjligt! Alla beställningar som kommer in innan kl. 14 lämnar oss samma dag under vardagar. Kommer beställningen in senare lämnar den oss nästkommande vardag.

Samtliga produkter som går att köpa på sidan finns i vårt egna lager för omgående leverans. Lagersaldot framgår tydligt under priset på varje enskild produkt.

Vår nätbutik är öppen dygnet runt och du kan även beställa där för att hämta dina varor på vårt lager.

Vår kundtjänst har generösa öppettider med telefontid kl. 10-16 vardagar och via mejl nästan dygnet runt! Så tveka inte att kontakta oss!

Mvh
Team Hiko.se