Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Utryckningsfordon och leksaker

I vårt sortiment hittar du utryckningsfordonsleksaker för barn i alla åldrar. För de yngsta finns den klassiska brandbilen i trä från BRIO. Med den kan du ringa i klockan, knuffa iväg bilen och flytta stegen – perfekt underhållning för ettåringen. Vi har även ett stort utbud av brandbilar för äldre barn. Det finns alternativ både med och utan tillhörande utryckningsgarage. På samma spår följer antalet leksaksambulanser – här finns alltifrån klassiska Dickie-varianter med vägskyltar och avspärrningsdetaljer till kompletta SOS-paket.

Brandbilar och ambulanser

 Få barn blir besvikna över paket som innehåller någon form av ambulans. En Leksak som present går knappast att misslyckas med – och sätter du ambulans framför ordet blir det ännu mer intressant för barn i alla åldrar. Att leka med ambulanser innebär att man räddar människor. Alla barn vill vara superhjältar, vilket kanske ligger bakom det vinnande konceptet med brandbil leksaker och andra utryckningsfordon i små format. Våra brandbil leksaker finns i olika utföranden och storlekar. Vissa har extrafunktioner, som blinkande lampor och ljudande sirener, och andra låter fantasin sköta den delen av leken.

Visa mer
Filtrera efter ålder
4 produkter hittades
4 produkter hittades

Polisbilar och leksaker med utryckningstema

Alla som har en polisdräkt hemma räcker upp en hand! Många barn ser en stor tjusning i att leka polis. En vanlig skolgårdslek är tjuv och polis, det säljs polisuniformer i miniformat i varenda leksaksbutik och många barn tenderar att intressera sig för det viktiga yrket. Hos oss kan du hitta en fin polismotorcykel av det klassiska märket Dickie Toys. Vi har även Volvo-varianter som liknar våra egna svenska polisbilar nästan på pricken. En polisbils leksak är alltid ett säkert kort när det kommer till presenter för barn i yngre skolåldern och nedåt.