Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Samla hela familjen runt ett roligt familjespel

Att umgås hela familjen och göra saker tillsammans är inte bara roligt utan också väldigt viktigt. Kvalitetstid skapar starka familjeband och vad är roligare än att sätta sig ner och utmana varandra på olika familjespel. Med spel som Alias, Vinna eller försvinna, Charader och mycket mer kan rummet fyllas av spänning för att se vem det är som vinner.

För att göra tävlingen ännu mer nervkittlande kan man även vara kreativ med vinsten. Kanske är det en pokal som står på spel, eller varför inte lördagsgodiset? Med olika familjespel kan ni som familj få flera underhållande timmar under regniga dagar, semesterdagar i sommarstugan eller på vanliga helger. Ni hittar mängder av familjespel att välja mellan i vårt sortiment, så att alla ska kunna hitta något som kittlar intresset.

Visa mer
Filtrera efter ålder
25 produkter hittades
25 produkter hittades

Familjespel för alla i familjen

Vad är det som intresserar er mest? Kanske är det ett klassiskt Monopolspel som kan ta timmar att avsluta? Eller varför inte testa balansen i ett roligt Twisterspel? I vårt sortiment av spel finns det något för alla åldrar och personligheter.

Är det svårt att enas om ett spel? Varför inte satsa på flera och köra en hel spelkväll med sällskap av godis, chips och massor skratt. Välj och vraka bland mängder av familjespel och handla dem både tryggt och smidigt direkt online hos oss. Vi erbjuder dessutom snabba leveranser så att ni ska kunna hoppa rakt in i ert nya favoritspel så fort det bara går.

Skapa kvalitativ familjetid med spännande bordsspel

Att samlas kring bordet och utmana varandra på analoga bordsspel är en gammal aktivitet som lockar barn och vuxna i alla åldrar. Även om tekniken har gett oss ett smörgåsbord av online-spel finns det fortfarande inget som mäter sig mot ett spännande bordsspel som passar hela familjen.

Under regniga dagar, semesterkvällar i sommarstugan, eller när alla har ledigt under helgen passar det utmärkt att plocka upp ett spel och känna spänningen fylla rummet. Kanske kan ni även sätta lördagsgodiset på spel och se vem som vinner?

Spel som passar hela familjen, oavsett ålder och intresse

I vårt sortiment hittar du mängder av olika spel, med allt från klassiska schackspel för alla de som älskar att klura, till Vem där? där även de yngre kan vara med. Med ett varierat utbud erbjuds spel för hela familjen så att alla kan vara med och ha roligt.

För de som älskar att sysselsätta sig själv finns även spännande labyrinter att ta sig igenom, eller varför inte fylla huset med dominobrickor och se dem falla snyggt i olika mönster. Med bordsspel blir livet ännu roligare, och du hittar enkelt dina nya favoriter online direkt på vår hemsida. Vi har gjort det enkelt, smidigt och tryggt att handla online det du önskar från oss, och med våra snabba leveranser kan du se fram emot att inom kort bjuda in till en härlig spelkväll.