Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Kvalitativa köksleksaker för barn

Något av det roligaste som barn vet, ja det är att leka vuxen. Man härmar sina föräldrar och andra vuxna som man ser upp till i sin omgivning och försöker skapa sig själv en identitet. Några populära leksaker inom detta område är just köksleksaker, med dessa kan barnen, precis som sina föräldrar, köpa mat, tillaga maten och sen bjuda in hela familjen i sin fantasivärld.

Här är såklart feedbacken en del av leken med, bjuds det på låtsasmat av barnen så får man gärna ge en kommentar om hur gott det smakade och hur duktiga de är. I vårt sortiment av köksleksaker för barn så hittar du även leksaker för bakning, köksmaskiner, mat- och kökstillbehör, matvaror, spisar och städa & tvätta. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
16 produkter hittades
16 produkter hittades

Skapa en vuxenvärld med leksakskök

Här på Hiko.se finns det mycket att välja på när det kommer till leksakskök och köksleksaker. Först hittar du alla råvarorna i kategorin matvaror, här hittar realistiska och vackra produkter som liknar det vi hittar i vanliga mataffärer. I kategorin bakning hittar du alla de redskap som behövs för att skapa mästerliga bakelser i fantasin. Självklart behövs en spis och en ugn för att både rätter och bakelser ska tillagas och sedan är det redo att bjuda hela familjen på. Sen kanske det får lov att vara en liten espresso efter maten med hjälp av en av kaffemaskinerna?

Sortimentet är kreativt och ger verkligen utrymme för spännande lekar och kreationer för barnen. Vare sig det handlar om råvaror eller stora köksmöbler så håller alla våra produkter hög kvalitet och snygga designer som håller länge även om de används mycket. Så här är det bara att slita dem med hälsan!