SOMMARSTÄNGT

Vi öppnar återigen 10 augusti och alla ordrar som kommer in under sommarperioden plockas och packas först den 10 augusti. Mer information finns under ”Kundtjänst”

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Kvalitativa köksleksaker för barn

Något av det roligaste som barn vet, ja det är att leka vuxen. Man härmar sina föräldrar och andra vuxna som man ser upp till i sin omgivning och försöker skapa sig själv en identitet. Några populära leksaker inom detta område är just köksleksaker, med dessa kan barnen, precis som sina föräldrar, köpa mat, tillaga maten och sen bjuda in hela familjen i sin fantasivärld.

Här är såklart feedbacken en del av leken med, bjuds det på låtsasmat av barnen så får man gärna ge en kommentar om hur gott det smakade och hur duktiga de är. I vårt sortiment av köksleksaker för barn så hittar du även leksaker för bakning, köksmaskiner, mat- och kökstillbehör, matvaror, spisar och städa & tvätta. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
36 produkter hittades
36 produkter hittades
BRIO Spis Vit
Ca.pris: 439:- 329:-
BRIO Spistillbehör
Ca.pris: 209:- 169:-
Hello Kitty Rund Silikonform
Ca.pris: 399:- 298:-
Le Toy Van Kakset
Ca.pris: 355:- 198:-
Låda med kakor och glass
Ca.pris: 599:- 449:-
Micki Bakset med Kakor
Ca.pris: 159:- 119:-
Micki Cupcake Set
Ca.pris: 199:- 159:-
Micki Kakor 4 st
Ca.pris: 89:- 69:-
Micki Köksredskap 3 Delar
Ca.pris: 99:- 69:-
Micki Pasta Set med Gryta
Ca.pris: 99:- 79:-
Micki Stekpanna med ägg
Ca.pris: 199:- 159:-
PlanToys Ice Cream Set
Ca.pris: 319:- 259:-
PlanToys Meat Set
Ca.pris: 249:- 198:-
Plasto Bake & Cake Bakset
Ca.pris: 159:- 139:-
Plasto Matbestick
Ca.pris: 79:- 59:-

Skapa en vuxenvärld med leksakskök

Här på Hiko.se finns det mycket att välja på när det kommer till leksakskök och köksleksaker. Först hittar du alla råvarorna i kategorin matvaror, här hittar realistiska och vackra produkter som liknar det vi hittar i vanliga mataffärer. I kategorin bakning hittar du alla de redskap som behövs för att skapa mästerliga bakelser i fantasin. Självklart behövs en spis och en ugn för att både rätter och bakelser ska tillagas och sedan är det redo att bjuda hela familjen på. Sen kanske det får lov att vara en liten espresso efter maten med hjälp av en av kaffemaskinerna?

Sortimentet är kreativt och ger verkligen utrymme för spännande lekar och kreationer för barnen. Vare sig det handlar om råvaror eller stora köksmöbler så håller alla våra produkter hög kvalitet och snygga designer som håller länge även om de används mycket. Så här är det bara att slita dem med hälsan!