Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Resväskor för barn

Att packa rätt är en konst som kräver ordentlig förberedelse – särskilt om hela familjen ska med på resan. Samtidigt är det ett trevligt sätt att förbereda sig för allt det roliga som står reseschemat. Även de små tycker att det är kul att kunna förbereda sig genom att packa ner sina favoritsaker. Hela händelsen blir extra rolig med en egen resväska. Barn behöver rätt väska för rätt tillfälle. Oavsett vilken väska valet faller på gäller det att packa saker som gör resan underhållande och kul.

Olika väskor för olika tillfällen

Det finns resväskor för barn i alla möjliga färger, former, storlekar och material. Om ni bara ska vara borta över dagen kan en praktisk liten variant i papp fungera bra. En längre resa, kanske med flyg eller tåg, kräver dock lite mer tålighet. Dessutom är det ett stort plus om barnet kan dra väskan själv. Då kan en resväska för barn med hjul och handtag vara värd att köpa. Vi har resväskor med många fina motiv som barnen känner igen. Pippi, karaktärerna i Mumindalen, Mamma Mu och Bamse är bara några exempel. Extra lyxig blir resan om barnen får en egen Trunki. Den kan man packa full med leksaker och ombyten, dra framåt och åka på – perfekt för korta ben som inte orkar gå långa sträckor på tågstationer eller flygplatser.

Visa mer
Filtrera efter ålder
3 produkter hittades
3 produkter hittades

Underhållning på resan

Vad som ska packas i resväskor för barn är förstås individuellt. Favoritgosedjuret, ritpenna och block och något kul och resevänligt pyssel brukar vara populärt.