Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Göra en Retur - Hiko.se

Vi erbjuder att man kan nyttja vårt returfrakt avtal vid retur/byten och då kostar returfrakten 129:- och detta justeras på ens faktura eller vid återbetalning till ens kort eller konto. För att nyttja vårt returfrakt avtal så kontaktar du vår kundtjänst via tfn 036-71 51 48 eller mejla till info@hiko.se så ordnar de underlaget för detta till dig.

Information som vi behöver från dig är Order.nr och om du vill skicka tillbaka hela ordern eller endast vissa produkter.

Kan du skicka det billigare själv med eget avtal/betala direkt hos paketombudet så kan du självklart välja det istället, oavsett så vill vi gärna att du kontaktar oss först så att du får korrekta returnummer och returuppgifter.

Vi erbjuder Öppet köp på 30 dagar från beställningsdatumet och det är under förutsättningen att produkten är oanvänd och ligger i sin obrutna förpackning. Fraktkostnaden från oss till dig som mottagare återbetalas ej när tidsramen för 14 dagars Ångerrätt har passerat.

Förlängd Öppet köp gäller på Julklappar inköpta fr.o.m. 1 okt. 2023 t.o.m. 16 Jan. 2024.

Om du vill nyttja öppet köp på en produkt ber vi dig att kontakta vår kundtjänst innan tidsfristen som är angiven ovan via tfn 036-71 51 48 eller mejla till info@hiko.se 

OBS! Retur, Ångerrätt och Öppet köp gäller ej ordrar från Företag.