Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Experimentlådor för barn

Det finns många olika typer av experimentlådor på marknaden idag. Vissa har klassiskt fokus på kemi och teknik. Andra fokuserar på att tillverka egna såpbubblor, elbilar och slajm. I vårt sortiment kan du hitta experimentlådor för alla åldrar. Oavsett om ditt barn är intresserad av hur vulkaner fungerar, hur man bygger ett fordon eller insektssamlande kan du hitta rätt experimentlåda och leksak hos oss.

Lärorika experimentlådor

Leksaksmärket Kärnan tillverkar en populär experimentlåda under namnet Beppes. Med Beppes (och en närvarande vuxens) hjälp kan barnen göra coola färgexplosioner, smyga på syskon eller tillverka bubblande vulkanutbrott. Ett mikroskop set är också en lärorik leksak som uppskattas av barn från årskurs 2 och uppåt. I mikroskopet kan barnen titta närmare på sådant som annars inte kan skådas med blotta ögat. Varför inte granska en myra på nära håll? Att se hur löv och växter är uppbyggda är också spännande experiment att ta sig an.

Visa mer
Filtrera efter ålder
2 produkter hittades
2 produkter hittades

Experimentlådor för olika åldrar

De flesta av våra experimentlådor för barn som finns i vårt utbud kräver att en vuxen deltar vid användning. Även om experimenten är begripliga för barn behöver man vara noga vid hanteringen av kemikalier och redskap. De flesta lådorna är gjorda för barn från 8 år och uppåt, men det finns även alternativ för yngre barn i vårt sortiment. Kolla in vårt generösa utbud om ditt barn är intresserad av experimentlådor och alla spännande saker man kan lära sig genom användningen av dem.