• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Badleksaker – för roligare lekar i vattnet

När sommarlovet knackar på dörren är barnen nästan som gladast, nu börjar veckor av ledighet för dem att spendera utomhus med lek och bad. Även en utlandssemester kan bjuda in till många trevliga badstunder. För att göra lekandet och vistelsen i vattnet roligare erbjuder vi mängder av olika badleksaker som är uppblåsbara och enkla att transportera.

Hitta badleksaker för er pool, havet eller sjön i vårt breda sortiment. Här finns det mycket att välja mellan så att ni ska kunna hitta något för hela familjen. Det finns även tillgång till badringar och annan flythjälp som ser till att hålla de yngsta barnen ovanför ytan och så att de kan öva sig på att simma. Med vår kvalitativa pump får ni dessutom luft i leksakerna snabbt så att ni kan kasta er i vattnet så fort som möjligt.

Visa mer
Filtrera efter ålder
4 produkter hittades
4 produkter hittades

Mängder av badleksaker för barn

Det är dock inte bara utomhus som badleksaker kommer till stor användning och förhöjer hela badupplevelsen, vi har ju även vatten hemma – nämligen i badkaret. För många barn kan det vara tråkigt att behöva tvätta sig, men genom att förvandla badkaret till en rolig plats blir deras association mycket bättre.

För detta erbjuder vi mängder av roliga badleksaker med allt från klassiska badankor till lite mer spännande Starwars badkarsleksaker. Kanske är barnet väldigt intresserad av trafiken på havet och därför önskar en badleksak som en båt? Hos oss är det bara att välja och vraka. Handla dina nya badleksaker både smidigt och tryggt direkt online hos oss, och få det hemskickat inom kort.