• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Spionleksaker ökar spänningen hemma

Fantasin är något av det största och bästa man har som barn, i den åldern är den oändlig och verkligen allt kan hända. Där är det även sannolikt att några av medlemmarna i familjen är skurkar och måste spioneras på, och detta kräver såklart den bästa spionutrustningen!

För att lösa denna mission krävs det bra kommunikation, detta kan ske genom kvalitativa walkie talkies. Sedan krävs också alla extradetaljer som kanske drar en vanlig åskådare bakom ljuset men som du vet har specifika egenskaper, detta gäller exempelvis en spionklocka, en spionpenna och liknande. Vi har även kompletta spionkit som gör leken nästan verklig. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
2 produkter hittades
2 produkter hittades
Spy Gear Message Launcher
Ca.pris: 29:- 10:-
Spy Gear Micro Periscope
Ca.pris: 20:- 10:-

Agent leksaker som tagna ur film

Med våra spionleksaker för barn så förvandlas hemmet snart till en riktig James Bond-film. Vi har massor av avlyssningsapparater som fångar upp familjens alla konspirationsteorier och även alarmsystem som skyddar barnens rum och alla deras ägodelar. När någon som inte har tillträde bryter sig in så triggas alarmet genom att pipa och blinka, sedan skjuts även två pilar iväg med inkräktaren som måltavla.

Överraska dina barn med spionleksaker som förvandlar dem till riktiga agenter i en värld fylld av spänning. Dessa blir perfekt presenter både till födelsedag och julafton och kommer definitivt att skapa mycket glädje i hemmet. Nu får ni som vuxna bara försöka hålla era hemlisar för er själva och undvika barnens rum! Köp dessa spännande agent leksaker smidigt online hos oss på Hiko.se. Vi erbjuder bra priser och riktigt snabba leveranser.