Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Kvalitativa leksaksfordon för fartfyllda lekar

Tyvärr måste man vänta i hela 18 långa år innan man får sätta sig i en riktig bil och kämpa efter ett körkort, men många barn drömmer om äventyren på vägarna redan som små. Som tur är, är det barnen själva som sätter reglerna och lagarna i sina egna fantasier, och där kan vi lova att de får lov att köra hur mycket de vill. För att hjälpa barnen att leva ut sina fantasier erbjuder vi mängder av leksaksfordon för alla åldrar och önskemål.

Med allt från små leksaksbilar och träfordon till traktorer och flygplan finns det många fordonsdrömmar som kan gå i uppfyllelse inne i lekrummet. Efter många timmar körandes från ett äventyr till ett annat erbjuder vårt sortiment även flera garage att låta bilarna vila i, innan det är dags att bege sig av igen.

Visa mer
Filtrera efter ålder
42 produkter hittades
42 produkter hittades

Spännande leksaksfordon för barn i alla åldrar

Med ett stort och varierat sortiment av olika leksaksfordon för barn är det inte svårt att hitta flera färdmedel som tar deras lekar till helt nya platser. Letar du efter en present till ett barn i en viss ålder kan du enkelt hitta rätt genom att filtrera sortimentet efter ålder.

Annars kan du även skrolla igenom allt vi har att erbjuda för att få lite inspiration. För de lite äldre barnen som kanske vill ta lekarna ett steg längre finns det även radiostyrda fordon, dessa ger lekarna mycket mer liv och får dem nästan att kännas verklighetstrogna. Oavsett vilka typer av fordon som kittlar barnens intresse erbjuder vårt sortiment på många timmars underhållning. Beställ både enkelt och smidigt online hos oss så ser vi till att era nya fordon kommer i en racerfart hem till er!