Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Roliga utomhusleksaker för barn

Visst är det härligt när vädret blir tillräckligt varmt så att man kan börja använda utomhusleksakerna igen? Då kan barnen äntligen vara ute och göra av med all sin energi. Vi på Hiko.se tycker att det är extra härligt när barnen kan vara ute och leka, därför är utomhusleksaker en stor kategori med ett brett utbud. Hos oss kan du handla allt från gungor och lektält till sandleksaker och såpbubblor. Om du till exempel vill skapa en mysig plats för barnen i trädgården eller på balkongen är ett lektält ett bra alternativ – kanske med populära figurerna Pippi eller Bamse som motiv?

Bra leksaker för utelek

Våra uteleksaker passar för såväl vår, sommar och höst. De är även anpassade för olika väderlekar, som bekant kan det ju bli en hel del regn under den typiska svenska sommaren. För barnen är sandleksaker minst lika roliga i den leriga och blöta sandlådan som de är på stranden en varm sommardag. Och att flyga drake går ju lika bra en blåsig dag i maj som i september.

Visa mer
Filtrera efter ålder
8 produkter hittades
8 produkter hittades

Sommarleksaker för barn

Stimulera barnen till att vara ute genom att låta dem leka med roliga uteleksaker. Barnen får frisk luft samtidigt som de har roligt, gärna tillsammans med andra barn. Hos Hiko.se hittar du utomhusleksaker som är anpassade från olika åldrar, allt från sandleksaker för de allra minsta barnen till grävmaskiner och flygande drakar för de barn som är lite äldre.

Vi har uteleksaker som passar för de allra minsta när de leker i sand och det finns många alternativ för den som letar efter krattor, hinkar och spadar. För de större barnen är det spännande att testa på till exempel såpbubbelmaskin och glidflygplan.

Vi kan garantera att du hittar roliga sommarleksaker som lockar både yngre och äldre barn för lek tillsammans utomhus. Leksakerna passar både dig som har en egen trädgård och när du är i en offentlig lekpark eller på stranden. Hiko har snabba leveranser till hela Sverige och bra, billiga priser. Välkommen till oss!