Nästa leverans går om

Stort utbud av utomhusleksaker fördelat i kategorier

Visst är det härligt när vädret blir tillräckligt varmt så att man kan börja använda sommarleksaker igen? Barnen kan vara ute och får springa av sig rejält. Just utomhusleksaker för barn är en stor kategori hos Hiko.se, eftersom vi tycker det är extra härligt när barnen kan vara ute och leka. Eftersom sortimentet av leksaker för användning utomhus är extra stort har vi delat upp det i ett flertal underkategorier.

Du kan till exempel titta på gungor i en egen kategori, och även lektält, sandleksaker och trädgårdsleksaker har vi delat upp så det blir överskådligare att se vad vi har för roliga utomhusleksaker. Se barnen bygga och fokusera i en härlig sommarlek med sandhinkar och spadar, eller kanske hänföras över stora såpbubblor med ett såpbubbleset. Vill du skapa en mysig plats i trädgården eller på balkongen för barnen är ett lektält ett fint alternativ – kanske med Pippi eller Bamse som motiv?

Visa mer

Filtrera efter ålder

Roliga utomhuslekar med leksaker som tål att vara utomhus

Hos Hiko.se hittar du mängder av utomhusleksaker för barn. Våra utomhusleksaker passar för såväl sommar, vår och höst, och är anpassade för olika väderlekar. För sandleksakerna är ju minst lika roliga i den lite mer leriga sandlådan som på stranden under en varm sommardag, och flyga drake kan man ju göra såväl på en blåsig dag i maj som en i september.

Stimulera barnen till att vara ute och genom att låta dem leka med roliga utomhusleksaker! Barnen får frisk luft och har roligt på kuppen. Hos Hiko.se hittar du utomhusleksaker som är anpassade för olika åldrar, med allt från babygungor till drakar och glidflygplan, som kanske passar de lite äldre barnen bättre. Passa på att beställa före klockan 14:00 på vardagar, så skickar vi det du beställt redan samma dag!