Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Stort utbud av vattenleksaker för lek såväl i badkar och utomhus

Finns det något roligare än att leka med vatten när man är barn? Oavsett om man sitter i badkaret och leker med båtar och badankor, eller om man plaskar runt i poolen på trädgården så är vattenlek något alldeles speciellt.

På Hiko.se har vi ett stort utbud av vattenleksaker för barn, med allt från just badankor till vattenbanor och pooler. Det fina med vattenleksaker är ju att det går att hitta något för varje barn, oavsett om man bor i villa eller lägenhet. En rolig vattenbana kan lätt sättas in i badrummet, där man sen kan leka i timmar med slussar och båtar. En vattenpistol för lek på gården eller på stranden kommer garanterat ge fartfyllda lekstunder. Eller om man vill hitta en lite lugnare vattenleksak, varför inte satsa på en vattenkanna och låta barnet gå med och vattna inomhus eller i trädgården?

Visa mer
Filtrera efter ålder
9 produkter hittades
9 produkter hittades

Roliga vattenleksaker för barnen hittar du på Hiko´s onlinebutik

Hos Hiko.se hittar du roliga vattenleksaker i alla kategorier. Ett tips under den varma sommaren är att satsa på en leksakspool för härlig vattenlek. Vi har allt från riktigt små pooler där de allra minsta kan plaska, till de lite större poolerna där familjen får plats. Köp till ett par vattenleksaker i form av båtar eller badleksaker, så är en glad lekstund snabbt igång.

Behöver du attiraljer för badstranden så hittar du även det hos oss – här finns allt från simringar för de minsta till roliga vattenrutschkanor att breda ut på gräsmattan. Roliga vattenleksaker för barn alltså, i alla storlekar och kategorier. Beställ innan kl. 14:00 på en vardag så ser vi till att leksaken lämnar vårt lager redan samma dag.