• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Leksaker billigt på nätet

Vi på Hiko.se är stolta över att ha bra service och ett stort utbud som vårt signum sedan 49 år tillbaka. Vi har tusentals olika leksaker i vårt sortiment och en rad andra produkter från många välkända märken som LEGO, Playmobil, BRIOAlga och Ravensburger. Vi kan lova dig att du hittar de allra bästa produkterna – billiga och prisvärda – inom det du söker. Hiko är kända för våra låga priser.

Beställ leksaker med snabb leverans

Med våra snabba leveranser i hela Sverige erbjuder vi det bästa för våra kunder. Oavsett hur mycket du beställer kostar frakten endast 49 kronor. Du kan även hämta ut dina varor och paket hos oss på plats i Jönköping. Köp dina barnleksaker på nätet till marknadens bästa priser, välkommen till oss!

Visa mer

Populära Leksaker

Diamant i Glas Rosa 8 cm
Ca.pris: 119:- 89:-
Cernit Lera Mix 10 Färger
Ca.pris: 179:- 139:-
Diamant i Glas 8 cm
Ca.pris: 119:- 89:-
Solar Robot Kit 14-i-1
Ca.pris: 399:- 259:-
Bondgårdsdjur i Påse
Ca.pris: 109:- 89:-
Märkessköld 25 cm Röd
Ca.pris: 79:- 59:-
Plastex Backhoppare 1 st
Ca.pris: 99:- 79:-
Scratch Memoblock
Ca.pris: 69:- 49:-
Spiral Magics
Ca.pris: 45:- 35:-
Doctor Playset Doktorsväska
Ca.pris: 269:- 198:-
Clics Build & Play 8-i-1 Hink
Ca.pris: 419:- 369:-
Nabbi Pärlor Refillpåse 1100 st
Ca.pris: 20:- från 15:-
Clics Rollerbox 750 delar 25-i-1
Ca.pris: 1250:- 1129:-

Tips på barnleksaker med hänsyn till ålder

På Hiko.se finns leksaker för barn i alla åldrar. Här kommer ett urval av varor som vi rekommenderar beroende på vilken ålder som barnet är i. Du hittar samtliga leksaker i menyn, du kan också använda sökfältet eller länkarna nedan för att hitta det du är intresserad av.

Leksaker för bebis och barn 1 år och 2 år

För de minsta barnen har vi babyleksaker som klossar, bitleksaker, badankor och andra badleksaker samt snuttetrasor och många mjuka, gosiga djur. Här finns det även produkter som du kan behöva till barnrummet, exempelvis skydd för spjälsängen.

När barnet har börjat stå med stöd kan du, under uppsikt, prova att låta det gå med en lära-gå-vagn och några månader senare kan ni därefter leka med succébilen Bobby Car.

Leksaker för barn 3 år, 4 år och 5 år

Perioden när barnen är 2-åringar upp till 5-åringar är oftast en väldigt aktiv och utforskande tid. Under denna period rekommenderar vi bland annat leksaksfordon, målar- och pysselböcker, dockor, bondgårdarAquaPlay och köksleksaker. En vattenleksak som AquaPlay eller ett minikök är något som barnen kommer att ha roligt med i flera år framöver. Till köket kan du till exempel köpa till köksredskap och olika set med mat, frukt, grönsaker och kakor i trä eller plast.

Leksaker för barn 6 år, 7 år och 8 år

När barnet blir lite äldre kanske han eller hon vill ha väska till skolan eller en handväska när barnet är ute och leker. Andra populära leksaker för 6-åringen, 7-åringen och 8-åringen är dockskåp, LEGO, Playmobil, maskeradkläderarbetsmaskiner eller något annat från vårt breda sortiment.

Leksaker för barn 9 år, 10 år och äldre

Låt barnet imponera på dig med sina magiska kunskaper med hjälp av en trollerilåda eller bli busad med av någon av alla roliga skämtleksaker. Andra saker de har kul med i den här åldern är bland annat pussel, sportartiklarspionleksaker och experiment. För de lite äldre barnen kan tenngjutning vara en spännande leksak som kräver lite mer precision. Självklart passar även LEGO i den här ålderskategorin, LEGO uppskattas ju långt upp i vuxen ålder!