• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Leksaker på nätet

Vi på Hiko.se är stolta över att ha bra service och ett stort utbud som vårt signum sedan 49 år. Vi har tusentals olika leksaker och andra produkter från kända märken i vårt sortiment. Med dessa erbjudanden kan vi lova dig att du hittar de allra bästa produkterna du söker.

Barnleksaker med snabb leverans

Med vår snabba leverans och bra priser erbjuder vi det bästa för våra kunder. Frakten kostar endast 49 kronor, oavsett hur mycket du beställer. Hos oss på Hiko.se handlar du billiga barnleksaker från alla stora märken.

Visa mer

Populära Leksaker

Lundby Creative Dockskåp
Ca.pris: 699:- 389:-
NewRay Pistmaskin 1:50
Ca.pris: 179:- 98:-
Diamant Pyramid
Ca.pris: 79:- 49:-
Wader Vattenlekset Water Fun
Ca.pris: 399:- 298:-
Trappspiral i Metall 65 mm
Ca.pris: 79:- 59:-
Schleich Farm World Häststall
Ca.pris: 1199:- 898:-
Hopprep 4 m 1 st
Ca.pris: 59:- 39:-
4Kids Hopprep 2.15 m 1 st
Ca.pris: 39:- 29:-
Badkritor 5-pack
Ca.pris: 49:- 39:-
Plasto Hink 1 st
Ca.pris: 32:- 22:-
Kapla Byggstavar 200 st
Ca.pris: 699:- 579:-

Tips på barnleksaker med hänsyn till barnets ålder

Hiko.se finns leksaker för barn i alla åldrar. Här kommer ett urval av varor som vi rekommenderar beroende på vilken ålder barnet är i. Du hittar samtliga leksaker i menyn till vänster, du kan också använda sökfältet längst upp eller länkarna nedan.

Köp leksaker online för de minsta 0, 1 och 2 år

För de minsta barnen har vi babyleksaker som klossar, bitleksaker, badankor och andra badleksaker samt snuttetrasor och andra mjuka gosiga djur. Här finns även saker som du kan behöva till barnrummet t.ex. skydd för spjälsängen.

Vill du föra bok över barnets första år ska du kolla in vår babybok som blir ett oförglömligt minne när det lilla barnet blir större. När barnet har börjat stå med stöd kan du under uppsikt prova att låta det gå med en lära-gå-vagn och några månader därefter leka med succébilen Bobby Car!

Mer om våra babyleksaker.

För barn mellan 2-4 år

Leksaksbilar, smartphone från Fisher Price, målarböcker, pulkor, dockor, ljudböcker, bondgårdar, AquaPlay och Micki minikök är några av varorna vi rekommenderar för 2- till 4 åringar. En vattenleksak som AquaPlay eller ett minikök är något som barnen kommer ha roligt med i flera år framåt. Till köket kan du köpa till köksredskap eller köks-set med mat i trä eller plast.

Mer om köksleksaker och AquaPlay.

Barn mellan 4-6 år

Nu när barnet är lite äldre kanske det vill ha en väska att bära till förskolan eller varför inte en handväska när han eller hon är ute och leker. Kanske vill det leka med ett dockskåp, lite större bilar eller arbetsmaskiner, LEGO, PLAYMOBIL, hink och spade, bollar, såpbubblor eller något annat.

Mer om LEGO och PLAYMOBIL.

Barn över 7 år

Låt barnet imponera på dig med sin magiska kunskaper med hjälp av en trollerilåda eller uppleva fartkänslan i en radiostyrd bil. Andra saker de har kul med är pussel, skämtleksaker, sportartiklar, spionleksaker med mera. Självklart passar även LEGO de äldre barnen.

Mer om sportartiklar och pussel.