Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping
Playmobil

Med PLAYMOBIL leksaker går det inte att ha tråkigt

Det tyska märket PLAYMOBIL® har sedan 1974 tillverkat både roliga och kvalitativa plastleksaker för barn i olika åldrar. Dessa typer av leksaker är idag älskade av barn över hela världen och de används dagligen i många hem. PLAYMOBIL® leksaker är kända för sin otroliga hållbarhet och bra kvalitet, vilket innebär att barnen kan leka både länge och väl med dessa leksaker utan att de går sönder.
 

Hållbara leksaker av hög kvalité

Barns fantasi bjuder på mycket och ibland är det tråkigt att behöva vara rädd om sina prylar. Med PLAYMOBIL® är inte detta ett problem. Lek, stimma och stoja på, PLAYMOBIL® kommer alltid att stå vid barnens sida i ett bra skick oavsett vad leken tar dem. På grund av detta är vi stolta att kunna säga att vi är PLAYMOBIL® återförsäljare och att vi har varit det sedan tidigt 80-tal. Vi ser fram emot att kunna erbjuda dig mängder av roliga och kvalitativa leksaker från detta populära märke även i framtiden.
Visa mer
Filtrera efter ålder
28 produkter hittades
28 produkter hittades

Vi levererar PLAYMOBIL® i Sverige

Hos PLAYMOBIL® finns det mycket att välja mellan. Kanske är det pirater, country, dragons, dollhouse eller action som får dina barns ögon att tindra extra mycket? Du hittar massor av PLAYMOBIL® hos Hiko – allt på en och samma sida. På detta sätt får du en bra överblick på allt som erbjuds och kan lättare införskaffa populära julklappar eller födelsedagspresenter utan problem. Köp PLAYMOBIL® billigt och smidigt online och få allting levererat direkt till dig, något som spar dig både tid och energi. 

Inför jul kan affärerna vara fulla och köerna långa. Då kan det kännas mer än skönt att köpa PLAYMOBIL® på nätet och helt slippa all julstress. Om du inte vet vad du ska köpa till barnen så kan du att skrolla igenom vårt breda sortiment för inspiration. Här finns ett stort utbud av spännande leksaker av hög kvalitet så kommer du garanterat att hitta något som barnen kommer kunna ha riktigt roligt med länge.

PLAYMOBIL is a registered trademark of geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG. www.playmobil.com