Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Högt flygande drakar & glidflygplan

Det är inte bara markytan som är en hel värld att utforska, även himmeln bjuder på många mysterium och oupptäckta platser. Även om hela världen fascinerar ett barn så är det något alldeles speciellt med just himmeln och förmågan att kunna flyga. Just därför kittlas intresset så otroligt när det kommer till flygande leksaker av alla slag.

Oavsett om det är drakar som flyger, ett tufft glidflygplan som leksak eller något liknande får man chans att utmana gravitationen och i fantasin utforska världen ovanför våra huvuden. Detta är riktigt kul och något som uppskattas i många åldrar, därför har vi fyllt vårt sortiment med både flygdrakar, glidflygplan, fallskärmar och mycket mer. Här finns nått för alla luftäventyr.

Visa mer
Filtrera efter ålder
2 produkter hittades
2 produkter hittades

Sikta mot stjärnorna!

Med flygande leksaker av kvalitet går det utmärkt att sikta högt. Som barn vill man gärna tänja på gränserna och se hur högt man egentligen kan nå. Genom att fylla leklådan med flygleksaker från vårt sortiment kan sommarlovet eller alla andra fina dagar bestå av mycket lek och skratt.

Låt barnen vara ute och leka eller testa på att provflyga några av leksakerna tillsammans, oavsett vilket, blir det roliga utomhusaktiviteter. Hitta din nästa fallskärmshoppare, flygplan eller kanske flygdrake här hos oss och köp dem tryggt och smidigt online. Med bra priser och snabba leveranser gör vi allt för att barnen ska få en rolig lekstund, och de vuxna ska få en härlig shoppingupplevelse.