Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Dagböcker – för alla hemlisar och tankar

Om det är något som är viktigt när barnen kommer upp i ålder är att låta dem få ha sitt eget privatliv och integritet. Att barnen får ha både tankar och hemlisar som inte delas med föräldrarna är viktigt och kan ses som en del av utvecklingen. Men det är fortfarande viktigt att få klura ut sina tankar och bearbeta dem på något vis, och därför är dagböcker i denna åldern väldigt bra.

En dagbok ger barnet möjlighet att försöka sätta ord på sina tankar och känslor samtidigt som det övar både läs- och skrivkunskaperna på samma gång. Här ger du barnet en känsla av en egen identitet och privatliv där hen verkligen kan börja växa som en känslosam individ. Med vårt sortiment av fina dagböcker för barn så blir det dessutom riktigt snyggt, här hittar du designer som får varje barns ögon att tindra. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
4 produkter hittades
4 produkter hittades

Hitta en perfekt dagbok online

Alla barn bör växa upp med en dagbok eller flera. Förutom att hjälpa till med utvecklingen så är dessa extremt roliga att läsa och titta tillbaka på när man har blivit äldre. Att se vad som försiggick i ens huvud som liten är verkligen ovärderligt och svårt att få veta på annat sätt.

Kolla igenom vårt vackra sortiment för att hitta en dagbok att köpa till ditt eller någon annans barn i present. Detta är en present som blir en så mycket större gåva i slutändan.

Vi erbjuder söta designer som skiner i vackra färger, är detaljrika med massor av mönster eller figurer. Dessutom så kommer böckerna självklart med lås – för att försäkra sig om att ingen annan har tillgång till alla de hemlisar som bara dagboken får veta.