Kära Kunder vi har lite Sommarstängt fr.o.m. 2 juli t.o.m. 8 augusti. Alla ordrar som kommer in under den perioden plockas och packas först den 9 augusti.

Vi på Hiko.se önskar er alla en fin sommar. Håll avstånd och ta hand om er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Barnkalas

Skapa ett roligt barnkalas och en magisk födelsedag till barnen och duka bordet med fina papptallrikar, muggar och servetter med favoritfigurerna på.  Använd ballonger i fina färger för att pynta i rummet och på ytterdörren – när kalaset är slut kan alla som var med få ballonger med sig hem.

Ett kul inslag på barnkalaset eller maskeradkalaset kan vara att låta barnen få en ansiktsmålning. Är man konstnärligt lagd kan man rita på fri hand, annars finns det bra instruktioner för olika figurer i sminkseten! Avsluta med lite hårfärg som enkelt sprayas på håret.

Det är både roligt och spännande att fylla år för barnen!  Förväntningarna ligger i luften över vad som kommer finnas inuti paketen som är inslagna i fina presentpapper och färgglada snören.

Avsluta barnkalaset med ett färgsprakande disco där discolamporna snurrar med olika färger. Eller varför inte ha en rolig lek som t.ex. skattjakt eller fiskdamm där barnen kan få med sig en kalaspåse med godis eller små presenter i.

Visa mer
Filtrera efter ålder
20 produkter hittades
20 produkter hittades
Barbie Servetter
Ca.pris: 39:- 20:-
Barnsax i Plast 1 st
Ca.pris: 30:- 15:-
Bokpapper Disney Dinosaur
Ca.pris: 25:- 10:-
BRIO Lyxigt Födelsedagståg
Ca.pris: 399:- 329:-
Glow Sticks 15-Pack
Ca.pris: 39:- 29:-
Hawaii Sugrör 8-Pack
Ca.pris: 20:- 10:-
Party Sugrör Neon 40 st
Ca.pris: 20:- 10:-
Partyhattar Toy Story 3
Ca.pris: 29:- 15:-
Svenska Flaggan i Tyg
Ca.pris: 44:- 29:-
Tårtljus med Hållare
Ca.pris: 20:- 10:-