• ✓Snabb leverans
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning i Jönköping

Pussel & Spel

Pussel är en leksak som verkligen passar alla, i varje fall om man har lite tålamod. Spel av olika slag är perfekt underhållning för både barn och hela familjen.

Pussla är en otroligt mysig aktivitet som man kan göra likaväl själv som i sällskap. Med ett spel på bordet kan ni ha kvalitetstid tillsammans på ett roligt sätt och dessutom lära er mycket under spelets gång

Visa mer

Spel som utmanar

Förutom roliga sällskapsspel som kommer i flertalet olika spännande äventyr så kan spel även vara ett roligt sätt att lära sig något nytt och utvecklas på. För er där hemma som vill gnugga geniknölarna lite så kan memoryspel och strategispel vara i sin ordning.

Memoryspel låter alla träna sitt minne på ett lekfullt sätt och passar bra för även de yngsta i familjen. Strategispel å andra sidan tar ofta lite längre tid och kräver mer tankeverksamhet och smarta strategier för att vinna. Dessa passar bra när barnen kommer upp lite i ålder.

Med ett utbud som passar många åldrar kan du även enkelt själv filtrera de spel som passar er familj eller de barn som ska spela. Placera filtret på önskad ålder och se vilka spännande alternativ som kommer upp.