Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Sällskapsspel & brädspel

Pussel är en leksak som verkligen passar alla, barn som vuxna, bara man har lite tålamod. Det är även en utmärkt lek som kan engagera hela familjen under många, roliga timmar tillsammans. En otroligt mysig aktivitet som man kan göra i sällskap, men även på egen hand. Ett pussel kan bestå av några enstaka bitar för de allra minsta till vara avancerade och omfatta tusentals bitar. Vi har även häftiga pussel i 3D-format.

Spel för barn, vuxna & hela familjen

Sällskapsspel och brädspel av olika slag är perfekta som underhållning för både barn, vuxna och hela familjen. Med ett spel på bordet kan ni ha kvalitetstid tillsammans på ett roligt sätt och dessutom lära er mycket under spelets gång. Hiko.se har ett stort utbud av olika sorters spel från välkända speltillverkare som Alga, Kärnan och Larsen, så det finns garanterat något som passar just er.

Visa mer

Roliga spel som utmanar

Sällskapsspel tar med oss på flertalet olika spännande äventyr men de kan även vara ett roligt sätt för att utvecklas och att lära sig något nytt. För den som vill gnugga sina geniknölar där hemma så kan exempelvis memoryspel och strategispel vara ett passande val.

Memoryspel låter alla träna sitt minne på ett lekfullt sätt och passar även bra för de yngsta i familjen. Strategispel tar å andra sidan ofta lite längre tid och kräver mer tankeverksamhet och smarta strategier för att vinna. Dessa passar bra när barnen kommer upp lite i ålder.

Med ett utbud som passar många åldrar kan du enkelt filtrera själv och hitta de spel som passar just er familj eller de barn som ska spela. Placera filtret på önskad ålder och se vilka spännande alternativ som kommer upp. Ni kommer garanterat att få roliga stunder tillsammans med ett nytt spel!