Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Leksaksinstrument som fyller livet med härliga toner

Vad vore livet utan musik? Den frågan vågar vi knappt fundera över. Musik kommer i oändliga former och tilltalar alla på olika sätt. Den väcker känslor och skapar gemenskap och ämnar sig åt både vuxna och barn i alla åldrar. Även de små älskar musik och att själva få skapa toner är en aktivitet som kan hålla dem trollbundna i evigheter.

Tänk att upptäcka, att genom att trycka på en knapp kommer det ett ljud. I vårt sortiment hittar du flertalet leksaksinstrument för barn som tillåter dem att själva skapa ljud samtidigt som de utvecklar sin koordination och stimulerar sina sinnen. Med spännande leksaksinstrument blir musik lika rolig att skapa som härligt att lyssna på.

Visa mer
Filtrera efter ålder
1 produkt hittades
1 produkt hittades

En hel värld av musik

Vi på Hiko älskar musik och tycker att det ska vara tillgängligt för alla åldrar, oavsett om barnen drömmer storslagna popstjärnsdrömmar eller bara vill njuta av tonerna och dansa loss. För de små stjärnorna erbjuder vi mängder av olika leksaksinstrument att börja träna på inför karriären. Vi erbjuder mikrofoner för sångfåglarna, trummor, gitarrer och flera andra instrument som gör hela bandet komplett.

Men det slutar minsann inte här, hos oss hittar du även CD-skivor att dansa till, discokulor som förvandlar rummet till ett stort dansgolv, söta hörlurar för att kunna ta musiken med sig och mycket mer. För in en värld av musik i hemmet genom att både smidigt och säkert handla leksaksinstrument och andra musikprylar online hos oss.