Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Låt fantasin ta form med PLAYMOBIL Country stall

Det oerhört populära märket PLAYMOBIL® är älskat över hela världen tack vare sina färgglada, lekfulla, fantasifulla och varierande leksaker som alltid håller bra kvalitet. Med leksaker från PLAYMOBIL kan lekarna ta barnen vart som helst, och de håller sig ändå i ett bra skick. Stan bjuder inte alltid barn på lika fria miljöer som landet gör, på landet kan man nämligen tidigare börja röra sig från hemmet på egen hand, leka med djur och utforska bondgårdar.

Men eftersom ett barns fantasi kan ta dem nästan vart som helst, så kan olika PLAYMOBIL i serien Country ta dem en sväng till landet på ett riktigt roligt sätt. För hästälskaren så finns det PLAYMOBIL häst och mängder av roliga tillbehör som ger känslan av att själv ta hand om detta ståtliga djur. Kanske vill hästen ha någonstans att bo? Då kan PLAYMOBIL hästgård, eller PLAYMOBIL stall bli ett kreativt och roligt hem för både hästen och lekarna.

Visa mer

Playmobil Country

Filtrera efter ålder
1 produkt hittades
1 produkt hittades

Res iväg till landet

Med rätt leksaker får barnen chans att i sin fantasi ta en resa bort till landet, där det finns mycket att göra, och där vädret alltid är precis vad de känner för. På PLAYMOBIL bondgård kan flera spännande äventyr ta plats och där kan barnen själva få bygga upp en helt ny värld. För att göra lekarna ännu roligare och mer verklighetstrogna finns såklart mycket mer att tillgå, allt från fordon och hästvagnar till veterinärer och räddningsteam.

För barnen som finner odling och mat intressant kanske deras köksträdgård låter intressant! Vi på Hiko har gjort det både lätt och roligt för dig att hitta leksaker och presenter till barn. Här hittar du ett brett och varierat sortiment för barn i alla åldrar, på en och samma sida. Vill du slippa julstressen så är det också skönt att ha möjlighet att köpa alla barnens julklappar direkt online och istället få allt hemlevererat. Köer och trängsel kan lätt förstöra glädjen, men hos oss får du alltid en rolig upplevelse.

PLAYMOBIL is a registered trademark of geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG. www.playmobil.com