Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Pärlor i alla möjliga färger för fina pärlplattor och smycken

Här på Hiko´s onlinebutik hittar du pärlor som kan användas både för smycken och för pärlplattor. Att pyssla är inte bara roligt, utan det stimulerar även barnets kreativitet. Visst är det härligt att se när barnen koncentrerat sitter och fäster pärlor i pärlplattor? Att se hur stolta de är när de är klara och pärlplattan har förevigats på en vägg i hemmet?

Här hittar du fina pärlor i många olika färger att använda för just pärlplattor, men vi har även pärlor som barnen kan göra egna smycken av. Pärlorna och deras tillbehör är uppdelade efter kategori, så att du till exempel kan hitta pärlor för pärlplattor i en kategori, medan pärlor till smycken har en egen kategori. På så sätt blir det smidigt för dig att avgöra vilka pärlor du behöver. En spännande utveckling för just pärlor och pärlplattor är att det nu finns möjlighet att göra pärlplattor av ens egna foton. Kika in under kategorin för fotopärlor för att ta reda på mer! 

Visa mer
Filtrera efter ålder
3 produkter hittades
3 produkter hittades

Köp pärlor online via Hiko.se

Hos oss kan du köpa pärlor på nätet, och smidigt beställa hem dem och andra pysselleksaker till barnen. För att avgöra vilka pärlor som passar barn i olika åldrar kan du enkelt använda dig av vår filterfunktion. Där du kan justera åldersspannet och då visas endast pärlor för just den ålderskategorin.

Detta gäller såklart inte bara vår kategori för pärlor, utan även för leksaker i alla våra kategorier. Funktionen är smidig om du till exempel ska köpa en present till ett barn men är osäker på om leksaken passar barnets ålder. Kika gärna runt bland våra olika pärlor och pärlplattor för att hitta fina och färgglada alternativ för pyssliga barn. Beställer du innan kl. 14:00 på en vardag skickar vi din beställning av pärlor samma dag!