• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Traktorer för barn

En leksak som håller sig populär i många åldrar är en traktor. Barn som får en traktor i present kan återkomma till leksaken i takt med att lekförmågan utvecklas. Den här typen av leksak kan gå från att ha fungerat som en allmän leksak på hjul att rulla fram och tillbaka i ettårsåldern till att bli en viktig del i avancerade bondgårdslekar i skolåldern. Att köpa traktorer till barn kan vara en investering för en lång tid framöver.

Traktorer och leksaker med bondgårdstema

Många barn fascineras av traktorer och bondgårdar av olika slag. Verklighetens traktorer är stora, högljudda maskiner med massiv kraft. Dessutom hör de hemma på något så spännande som bondgårdar. De har många olika funktioner beroende på vilka tillbehör som används. Låt ditt barn så, rensa, skörda och gödsla och se hur fantasin tar över. En liten grusplätt kan snabbt förvandlas till en imponerande åker. Vi har både traktorer och leksaker för både inomhus- och utomhusbruk i vårt sortiment. Varför inte komplettera ditt traktorköp med en bondgård, bondgårdsdjur eller en häftig farmmaskin också?

Visa mer
Filtrera efter ålder
4 produkter hittades
4 produkter hittades

Stort utbud av farmmaskiner

Slåttermaskin, gödselspridare, foderblandare, skördetröska, såmaskin – hos oss hittar du allt för den lilla leksaksbondgården. Du kan välja att köpa färdiga kombinationer av leksakstraktorer och valfri farmmaskin, men det finns även andra alternativ för de barn som verkligen älskar att leka med farmmaskiner. Då kan du köpa en traktor som passar med många olika tillbehör separat. På så vis kan du utöka samlingen av farmmaskiner efterhand.