• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Mjukisdjur för barn

Vem gillar inte att krama om ett lurvigt mjukisdjur? Ett mjukisdjur passar bra till både små och stora barn. Det är verkligen en sann vän som finns med i glada och roliga stunder. Samtidigt bidrar mjukisdjuret till en säkerhet och finns alltid där när barnet behöver tröst eller någon som lyssnar på alla hemligheter. Den nya kompisen är perfekt vid många tillfällen, ditt barn får en ny lekkamrat och någon som håller sällskap vid läggdags. En ny bästa vän, helt enkelt!  

Pippi, Bamse och Mamma Mu som mjukisdjur

Ett mjukisdjur går hem hos alla. Hos Hiko hittar du ett brett sortiment av mjukisdjur i olika figurer, stora som små. Vi har allt från sälar, hästar och apor till karaktärer du känner igen från serier och filmer. Mjukisdjuren finns i en mängd olika utföranden, som Pippi Långstrump, Bamse och Mamma Mu. Kanske vill ditt barn mysa med roboten C-3PO från Star Wars, Findus från Pettson och Findus, eller Alice från Alice i Underlandet? Välj mellan kända varumärken som Melissa & Doug, Steiff och Kimochis.

Visa mer
Filtrera efter ålder
27 produkter hittades
27 produkter hittades
Kimochis Mini Bella Rosa
Ca.pris: 155:- 119:-
Kimochis Mini Bug
Ca.pris: 155:- 119:-
Kimochis Mini Clover
Ca.pris: 155:- 119:-
Kimochis Mini Lovey Dove
Ca.pris: 155:- 119:-
Kimochis Plushy Lovey Dove
Ca.pris: 275:- 219:-
Mjukis Ankunge Gul 17 cm
Ca.pris: 59:- 39:-
Mjukis Tigermatta 95 cm
Ca.pris: 499:- 298:-
Mjukisdjur Bergsget 30 cm
Ca.pris: 169:- 98:-
Mjukisdjur Gås 38 cm
Ca.pris: 299:- 198:-
Mjukisko med Röd Rosett
Ca.pris: 169:- 119:-
Mjukisnalle 45 cm Vit
Ca.pris: 149:- 98:-
Mjukisnalle Brun 45 cm
Ca.pris: 189:- 119:-
Mjukissäl Liggande 32 cm
Ca.pris: 149:- 69:-
Nalle Puh med Honungsburk
Ca.pris: 169:- 129:-
Nyckelpigeryggsäck
Ca.pris: 229:- 49:-
Rosa Pantern i Plysch 35 cm
Ca.pris: 199:- 98:-

Gosig hund, katt, kanin och elefant

Vem smälter inte av att få ett lurvigt mjukisdjur med stora ögon i knät? Köp ditt barns nästa mjukisdjur hos Hiko.se, och gör dig redo för ett riktigt kramkalas. Kika runt bland våra kategorier Gosedjur, HanddockorNallar och Pedagogiska Gosedjur för att hitta barnets nya, mjuka kamrat som kommer bidra med glädje i en lång tid framöver. Hos oss får du alltid låga priser och snabba leveranser!

Mjukisdjur i form av hundar, katter och elefanter är mycket populära i barnrummen och finns i både verkliga och fantasifulla varianter. Ge bort mjukisen som födelsedagspresent till ett barn - vi lovar att den nya vännen kommer att hållas kär. Det passar även som present vid student och examen, en gåva som kan ge en hel del avundsjuka.

Hos Hiko.se handlar du alltid för de lägsta priserna, med snabb och enkel leverans. Vill du gosa med en mysig hund, kela med en katt, eller kanske en elefant? Köp ett mjukisdjur redan idag!