• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Stimulerande pussel för alla åldrar

Pussel är en leksak som verkligen passar alla, i varje fall om man har lite tålamod. Det är en otroligt mysig aktivitet som man kan göra likaväl själv som i sällskap. Vi erbjuder en stor variation av pussel för barn så att du ska kunna hitta just den svårighetsgrad och motiv som passar allra bäst.

Letar du pussel för små barn kan ett av våra pussel med lite färre, men även större bitar, passa perfekt så att de lättare med sina små fingrar ska kunna lägga klart pusslet och känna sig riktigt stolta över att ha klarat av uppgiften helt på egen hand.

Visa mer
Filtrera efter ålder
76 produkter hittades
76 produkter hittades
Peliko Magna 3D Pussel
Ca.pris: 119:- 89:-
Vilac Pussel 3 i 1 London
Ca.pris: 270:- 169:-
Vilac Pussel 3 i 1 New York
Ca.pris: 255:- 169:-

Så mycket mer än bara pussel för barn

Det finns inte mycket som är mysigare än att sitta inne och lägga pussel i timmar medan regnet faller utanför. Under årets gång stöter vi på flera dagar där vädret utomhus enbart får en att vilja krypa upp i soffan inomhus och som en perfekt underhållning erbjuder vi mängder av pussel att välja mellan, inte enbart för barn. Hos oss finner du mängder av pussel för vuxna, vill du exempelvis sitta och knåpa i timmar finns det pussel med ända upp till 3000 bitar.

Men du kan även välja ett lagom stort pussel som tillåter hela familjen att vara med. Förutom att erbjuda pussel för alla åldrar erbjuder vi även bra priser och snabb leverans. Beställ smidigt och tryggt hos oss och börja se fram emot ditt nästa kluriga projekt!