• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Skapa din egen inredning med Lundby dockskåpsmöbler

Att få lov att inreda sitt eget hem är många barns drömmar, och med ett stort utbud av dockskåpsmöbler från Lundby kan drömmarna bli till verklighet. Detta märke har verkligen lagt ner mycket tid och fokus på att tillverka en hel värld av dockhus möbler, och inte bara detta, de är också extremt snygga och moderna.

Här hittar du dockskåp inredning för husets alla rum och skrymslen, och med tanke på det breda och fashionabla utbudet kan du även få ditt dockskåp i din helt egna inredningsstil. Här får barnen verkligen chans att utforska sin egen stil och smak och testa på att bygga upp ett helt eget hem.

Visa mer
Filtrera efter ålder
7 produkter hittades
7 produkter hittades
Lundby DIY Bord + Stolar
Ord.pris: 149:- 119:-
Lundby DIY Sovrumsset
Ord.pris: 149:- 119:-
Lundby Fåtöljset
Ord.pris: 149:- 129:-
Lundby Matsalsmöbel Rosa
Ord.pris: 239:- 189:-
Lundby Terassmöbler
Ord.pris: 179:- 139:-
Lundby Öppen Spisset
Ord.pris: 189:- 149:-

De rätta verktygen för enorm kreativitet

Eftersom det är föräldrarna som bestämmer hur det riktiga hemmet ser ut får barnen själva istället all kontroll över dockhuset. Här är det deras regler och lagar som gäller, och inredningen kan få ta alla möjliga spännande former. Med mängder av möbler uppmuntras barnens egna kreativitet och tillåter dem att skapa efter eget intresse.

Att inreda sitt dockskåp kan göras om och om igen för att skapa nya lekar. Kanske vill du testa att ha sängen i köket så att de som bor där har närmre till frukosten? Eller ha tv:n i badrummet för en härlig underhållning när man sitter på toaletten? Med en stor fantasi kan huset se ut exakt hur som helst. Hitta allt för dockhuset här på ett smidigt sätt. Du kan räkna med snabba leveranser när du beställer från oss.