Kära Kunder vi har lite Sommarstängt fr.o.m. 2 juli t.o.m. 8 augusti. Alla ordrar som kommer in under den perioden plockas och packas först den 9 augusti.

Vi på Hiko.se önskar er alla en fin sommar. Håll avstånd och ta hand om er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Skapa din egen inredning med Lundby dockskåpsmöbler

Att få lov att inreda sitt eget hem är många barns drömmar, och med ett stort utbud av dockskåpsmöbler från Lundby kan drömmarna bli till verklighet. Detta märke har verkligen lagt ner mycket tid och fokus på att tillverka en hel värld av dockhus möbler, och inte bara detta, de är också extremt snygga och moderna.

Här hittar du dockskåp inredning för husets alla rum och skrymslen, och med tanke på det breda och fashionabla utbudet kan du även få ditt dockskåp i din helt egna inredningsstil. Här får barnen verkligen chans att utforska sin egen stil och smak och testa på att bygga upp ett helt eget hem.

Visa mer
Filtrera efter ålder
18 produkter hittades
18 produkter hittades
Lundby Barnkammare
Ca.pris: 359:- 289:-
Lundby Basic Köksset Röd
Ca.pris: 199:- 139:-
Lundby Basic Vardagsrumsset
Ca.pris: 159:- 129:-
Lundby Bokhylla
Ca.pris: 329:- 229:-
Lundby DIY Bord + Stolar
Ca.pris: 179:- 149:-
Lundby DIY Sovrumsset
Ca.pris: 179:- 149:-
Lundby Fåtölj och Fotpall
Ca.pris: 249:- 209:-
Lundby Fåtöljset
Ca.pris: 199:- 149:-
Lundby Matsalsmöbel Rosa
Ca.pris: 349:- 239:-
Lundby Mässingsäng
Ca.pris: 349:- 249:-
Lundby Småland Matsalsmöbel
Ca.pris: 299:- 259:-
Lundby Terassmöbler
Ca.pris: 209:- 179:-
Lundby Vardagsrum Röd
Ca.pris: 309:- 259:-
Lundby Öppen Spisset
Ca.pris: 219:- 189:-

De rätta verktygen för enorm kreativitet

Eftersom det är föräldrarna som bestämmer hur det riktiga hemmet ser ut får barnen själva istället all kontroll över dockhuset. Här är det deras regler och lagar som gäller, och inredningen kan få ta alla möjliga spännande former. Med mängder av möbler uppmuntras barnens egna kreativitet och tillåter dem att skapa efter eget intresse.

Att inreda sitt dockskåp kan göras om och om igen för att skapa nya lekar. Kanske vill du testa att ha sängen i köket så att de som bor där har närmre till frukosten? Eller ha tv:n i badrummet för en härlig underhållning när man sitter på toaletten? Med en stor fantasi kan huset se ut exakt hur som helst. Hitta allt för dockhuset här på ett smidigt sätt. Du kan räkna med snabba leveranser när du beställer från oss.