Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Bygg upp en helt egen värld med hjälp av dockhus

Barn är alltid nyfikna och vill gärna utforska hela världen på sitt eget sätt. Detta i kombination med en livlig fantasi gör att deras lekar kan ta dem vart som helst. Att leka är aldrig lika roligt som just när man är ett barn, och får man dessutom massor av leksaker blir detta enbart verktyg som matar fantasierna ännu mer. För barn som drömmer om att bygga upp ett hem eller en helt ny värld är dockhus den perfekta leksaken.

Vi erbjuder flera hem att välja mellan, alla i olika storlekar och design. Den gemensamma nämnaren är att de alla är riktigt vackra, detaljrika och håller en hög kvalitet vilket gör dem till underbara presenter till de lekfulla barnen.

Visa mer
Filtrera efter ålder
2 produkter hittades
2 produkter hittades

Förvandla hemmet till vad du vill

Det krävs ett fast jobb och en bra lön för att köpa och skapa sig ett riktigt hem, men i fantasiernas värld behövs det enbart ett dockhus. Förutom att erbjuda olika hus finns det även mängder av möbler som tillåter barnen att på sitt eget sätt inreda det nya hemmet. Med allt från badrumsmöbler, köksmöbler, sovrumsmöbler, städprylar och vardagsrumsmöbler finns det inte mycket som kommer skilja deras nya leksakshem från ett riktigt hem.

Med dockhuset och möblerna redo kan de börja inreda efter smak och även möblera om så fort det känns nödvändigt. När huset står klart kan de nya familjemedlemmarna flytta in, det finns flera familjer att välja mellan i sortimentet. Genom att handla era leksaker hos oss får ni alla redskap för att bygga en helt ny värld, dessutom alltid till bra priser och med snabba leveranser.