Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Ryggsäckar, plånböcker och resväskor – barnväskor i olika kategorier

Även barn behöver väskor att stoppa såväl leksaker som skolböcker i. Att ha en fin ryggsäck när man ska till förskolan eller skolan kan förändra hela upplevelsen. Vi har fina barnväskor som passar för olika tillfällen.

Välj en skolväska med kända motiv från bl.a. Pippi, Sune eller Star Wars, så kommer säkert barnet bära väskan med stolthet från första dagen. Ge barnet en plånbok för att ha sina första pengar i, det kan kännas otroligt viktigt för barnet, och ger kanske en extra tanke på hur man ska hantera pengar. Fina barnväskor kan även göra det roligare att resa. Låt barnet själv packa ner ett par leksaker i en resväska att ta med på resan, så blir det hela till ett spännande äventyr där man ändå kan få känna sig trygg i att de bästa leksakerna är med. Vi har fina resväskor med motiv från bl.a. Mumin, Pippi och Bamse. De är även perfekta att bära själva och ta med i bilen, på tåget eller på flyget. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
12 produkter hittades
12 produkter hittades

Köp barnväskor från Hiko.se´s onlinebutik

Hos oss kan du köpa barnväskor till ett riktigt bra onlinepris. Beställ innan kl. 14:00 på vardagar så skickar vi beställningen redan samma dag. I våra olika underkategorier har vi delat upp väskorna efter bl.a. handväskor, plånböcker och skolväskor, så att det blir lättare för dig att hitta rätt väska för ditt barn.

Väskor är inte bara praktiska, utan kan även användas i leken, till exempel som utklädningstillbehör, när barnen ska leka affär och behöver något att stoppa pengarna i, eller när det är dags att leka resa och barnen behöver en väska att packa i. Välj en väska med barnets favoritmotiv så kommer barnet kanske till och med vilja packa ner skolböcker och gympakläder på egen hand!