Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Gosedjur – barnens bästa vän

De mjuka vännerna – gosedjuren – är stora favoriter hos de små och finns idag i oändliga former, utseenden och färger. Med ett så stort utbud kan det bli svårt att välja ut bara ett, men det bästa med gosedjur är att de gärna får komma i flock och bilda en enda stor vänskapskrets i barnens rum.

Ju fler gosedjur, desto fler besökare blir det vid tebjudningen, fler att klä ut och fler äventyrare som vill följa med på nya upptäcktsfärder. Förutom att vara trogna kompanjoner som aldrig tackar nej till nya äventyr eller lekar, så kommer de dessutom i gulliga former och glada färger som är lockande för både barnaögon och händer. I vårt sortiment hittar du flertalet gosedjur som passar barn i alla åldrar och personligheter och som letar efter ett nytt roligt hem

Visa mer
Filtrera efter ålder
11 produkter hittades
11 produkter hittades

En mjuk present som alltid går hem

Ett gosedjur är alltid ett säkert kort;) man kan aldrig få för många och de är alltid mysiga att umgås med. Gosedjur följer ofta med ända från födseln och upp till vilken ålder man än vill – kanske till och med hela livet. Speciellt för bebisar och barn blir gosedjuren ofta en nattlig kompanjon som skapar trygghet och närhet när man försöka sova på egen hand.

Även på resor, övernattningar och liknande kan nallen bli en trygghet som luktar och påminner om hemmet när barnen blir lite ängsliga. Hos oss hittar du mängder av gosedjur som bara väntar på ett nytt hem, med allt från kända Disneyfigurer till vanliga djur. Något som de alla har gemensamt är att de är kramgoa, håller hög kvalitet och kan smidigt och tryggt handlas online direkt på vår sida.