Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Dockor och leksaker som barnen älskar

Barn älskar att härma sina föräldrar i många avseenden och gör det gärna i form av lekar. De älskar att imitera och att själv lära sig ta ansvar och med lekar som affär, mamma-pappa-barn, skola och liknande lär de sig livet samtidigt som de har riktigt kul. I vårt sortiment av dockor och leksaker finns det mycket att välja på för att leken ska kännas verklighetstrogen och för att få fantasin att flöda.

Vi erbjuder allt från docktillbehör, dockvagnar, sminkhuvuden, porslinsdockor, dockkläder och det sträcker sig från smådockor som Barbie till stora dockor som Skrållan. Här blir det inte svårt att hitta allt barnen behöver för att skapa ett helt universum kring deras fantasifulla lekar. Och du hittar alla dockor online direkt på denna sida.

Visa mer
Filtrera efter ålder
5 produkter hittades
5 produkter hittades

Allt ni behöver för era dockor på nätet

Genom att ha en docka att leka med blir plötsligt ert barn inte den yngsta i familjen, utan får i sin fantasi ta stort ansvar och själv rå om ett litet barn. Idag finns det en hel värld kring dockor och med rätt tillbehör kan barnen både få mata, klä och rå om dockorna, samt skjutsa runt dem i barnvagnar.

Det finns till och med dockor som både skrattar, pratar och gråter för att göra lekarna ännu roligare. De blir nästan som riktiga bebisar och med ett barns fantasi så är skillnaden nästan obefintlig. Vi erbjuder mängder av dockor och tillbehör för alla små barn som vill leka familj och du köper dem både smidigt och tryggt direkt på vår hemsida. Förutom ett brett utbud erbjuder vi även snabba leveranser, för vi vet alla hur tråkigt det är för barn att behöva vänta!