• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Målarböcker och pysselböcker för barn

Man lär sig väldigt mycket av böcker, oberoende vad det är för typ av bok. Böcker är perfekta för er som vill mata era barns nyfikenhet för världen och hjälpa dem att uttrycka sig kreativt. I målarböcker för barn lär man sig inte bara att rita innanför linjerna, man släpper också lös sin inre kreativitet och får lov att färglägga bokens värld efter egen fantasi och behag.

I en pysselbok för barn finns det ännu mer kreativa och pedagogiska uppgifter som ska lösas och fixas med. Här kan det gälla att exempelvis svara på frågor, lösa labyrinter, para ihop saker eller andra spännande spel som utmanar barnen på en lagom nivå. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
1 produkt hittades
1 produkt hittades
Scratch Memoblock Hologram
Ca.pris: 69:- 49:-

Ett roligt sätt att lära sig på

Våra böcker är fyllda av spännande utmaningar som hjälper barnen att utvecklas, härliga figurer och glada färger, förutom i en målarbok för barn såklart – den ska barnet själv fylla med färger. Med dessa böcker har man så roligt att lärandet blir ett extra plus.

Förutom pysselböcker och målarböcker så erbjuder vi även böcker som tränar läsandet och skrivandet, klisterböcker, och böcker där de kan lära sig räkna. För dig som letar efter en spännande pysselbok att ge bort i julklapp eller födelsedagspresent så finns det mycket att välja mellan.

Här finns något för de flesta barns intresse och tycke; kanske är det Bamse som gäller just nu? Eller är det Pippi? Eller kanske Lego? Ja, det finns mycket härligt att välja på här på Hiko.se. Beställ enkelt och smidigt dina barnböcker här och njut av våra snabba leveranser. Snart kommer barnen sitta hukandes över dem med stora leenden!