• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Kulbanor i trä för barn

En kulbana är verkligen en rolig leksak för både små och stora barn. Med kulbanan utmanas kreativiteten och ditt barn får prova, bygga, tänka om och prova igen. Hos oss hittar du olika storlekar, färger och former på kulbanor.  Vi erbjuder enklare varianter för de minsta och mer komplicerade kulbanor för de äldre barnen. I vårt sortiment hittar du kulbanor i trä, metall och plast.

Kulbana i metall med magnet

Kulbanan är en oerhört rolig leksak för barn - men i ärlighetens namn så är det också en av de leksaker som vuxna älskar allra mest! Hos oss kan du köpa kulbanor från den omtyckta tillverkaren GraviTrax, som erbjuder kulbanornas kulbana. Släpp kulan högst upp och se hur den rullar ner genom hinder, som trampoliner och tunnlar, innan den kommer ut på andra sidan. 

Här får barnet möjlighet att bygga utmanande banor och utöka kulbanesystemet med flera olika bottenplattor, katapulter och andra hinder. Hur många omvägar kan kulan ta innan den kommer i mål? Låt kreativiteten flöda och trotsa tyngdkraften!

Visa mer
Filtrera efter ålder
1 produkt hittades
1 produkt hittades

Bästa kulbanan i plast

Letar du efter en stor och färgglad kulbana i plast? Där ditt barn får använda fantasin och logiskt tänkande? Då rekommenderar vi Quercetti Marble Run, en underhållande kulbana i plast. Här får barnet verkligen öva upp koordination, logiskt tänkande och den kreativa förmågan. Varför inte bygga en kulbana med hiss? Med Quercetti Marble Run kan ditt barn sätta ihop kulbanan som det visas på förpackningen, eller bygga ihop delar i ändlösa kombinationer.

En kulbana bidrar verkligen till många timmars lek och skratt - helt enkelt ett lekvänligt paradis! Samtidigt stimulerar den barnets lärande, motorik och koordinationsförmåga. Det roliga med kulbanor är att ditt barn kan skapa egna varianter eller bygga efter instruktioner. Fynda en rolig kulbana hos Hiko redan idag. Vi har alltid snabba leveranser och billiga priser!