Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Byggleksaker

Vi har ett stort utbud av byggleksaker i alla möjliga former och färger. Vi har byggklossar, byggsatser och byggteknik från de största märkena.

I vårt stora sortiment hittar du byggleksaker i både plast och trä. För den lilla byggaren finns det produkter med bygg- och maskinteknik som kugghjul, muttrar och annat finurligt som är roligt för barn att pilla med. Man lär sig samtidigt som man leker!

Byggklossar för barn

Här finns leksaker för alla åldrar, ibland kanske det till och med är du som vuxen som sitter och bygger med klossarna? Vi kan erbjuda byggklossar från stora tillverkare som Meccano, Mega Bloks, Clics, Dominobrickor, Kaplastavar, KRE-O, K'NEX, LaQ byggsystem och många andra.

Lek med byggsatser

Sätt fart på barnens kreativitet med spännande klossar och byggsatser. Låt fantasin flöda och bygg tillsammans! Hiko.se säljer bygg- och teknikleksaker till de lägsta priserna i Sverige. Vi erbjuder snabb leverans inom 1-3 arbetsdagar.

Visa mer
Filtrera efter ålder
4 produkter hittades
4 produkter hittades

Kreativ lek med klossar

Det är endast fantasin som sätter gränserna för vad som kan byggas. Låt barnens kreativitet och uppfinningsrikedom sprudla när de leker med byggklossar och byggsatser. Självklart har vi miljövänliga byggset som är extra hållbara både ur slitage- och miljösynpunkt.

Det är något speciellt med att se ett barns stolthet efter att ha byggt något själv från grunden. Att bygga, montera och skapa är en lek som passar både stora och små barn, även vuxna! I vårt sortiment hittar du allt från träklossar och kulbanor till mer avancerade byggsatser

Vi erbjuder både färdiga byggsatser med en tydlig ritning till det som ska byggas och paket med enbart bitar och klossar – där är det barnet som skapar sina egna planer över vad man ska tillverkas. Välkommen att handa dina byggleksaker hos Hiko.se – bra priser och snabba leveranser!