Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Leksakshästar för barn

På Hiko.se hittar du leksakshästar, ryttare, bondgårdar och häststall - allt du behöver för hästlekarna. Vi erbjuder finns både små och stora leksakshästar i olika raser som du kan fylla ditt stall med. Varför inte blanda flera fina hästraser? Såklart finns hingstar, ston och föl i många olika färger. 

Leksakstall i trä

Utöka din bondgård med stallbyggnader där dina hästar kan vila. I vårt sortiment hittar du stora leksaksstall som rymmer flera hästar. Du kan även leda ut hästarna till en trygg inhägnad där djuren kan beta saftigt gräs - såklart iklädda hästtäcke och grimma. I ryttarcaféet kan dina hästägare fika och prata om hästar - och givetvis kommer veterinärbussen så fort det dyker upp en nödsituation. Låt ditt barn upptäcka den spännande världen på bondgården med leksakshästar från Hiko.se!

Visa mer
Filtrera efter ålder
8 produkter hittades
8 produkter hittades

Köp hästleksaker online

Hos oss hittar du både små och stora leksaksstall i plast och trä. Hästar och stall från Schleich och Papo har länge varit populära både hos barn och samlare runt om i världen. Låt fantasin flöda och skapa en fantastisk värld för dina djurvänner. Med ett häststall från Schleich kan vi lova dig många timmars lekglädje. I deras mysiga stall trivs både ryttare och hästar. Schleich erbjuder såklart många olika hästtillbehör som exempelvis horse club, café och veterinär. Bara fantasin sätter gränser!

Är det dags att utöka stallet med en ponny, eller kanske en ny sadel? Här hittar du många olika tillbehör till hästar från Schleich. Hästarna är inte bara oerhört detaljerade, de är tillverkade av hög kvalitet och har en hållbarhet som passar barns intensiva lekaar. Leksakshästar med stall är fantastiskt roliga att leka med. På Hiko.se fyndar du hästleksaker från kända varumärken. Vi har snabba leveranser i Sverige, så du får ditt nya stall, ryttare och hästar på nolltid!