Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Trätåg – en leksak som har älskats i generationer

Letar du efter en tidlös gåva till barn så är en tågbana verkligen något att satsa på. Du har säkert själv vuxit upp med trätåg och en tågbana att leka med som liten och haft många roliga stunder kring den. I vårt sortiment hittar du flera tågset, mängder av spännande tåg och vagnar, samt tillbehör. Att köpa en tågbana i trä är både hållbart och riktigt snyggt.

Vi har flera olika banor som barnen kan bygga ihop själva och skapa bryggor, tunnlar, svängar och kullar. Många av dem kommer även med roliga tillbehör som skog, båtar, flygplatser och mycket mer som förvandlar området på golvet till en helt egen värld. Genom att också ge bort diverse lok och vagnar kan varje trätåg bli riktigt långt och snyggt. Vad det blir för typ av tåg och vad det är den fraktar, det är det fantasin som får lov att bestämma. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
2 produkter hittades
2 produkter hittades

Skapa roliga stunder med en tågbana leksak

Precis som du gjorde, så lär också dina barn spendera många härliga timmar med att bygga och bygga om sin tågbana och låta tågen köra fram på slingriga spår som leder runt och runt i den uppbyggda staden. En tågbana leksak är en present som ökar kreativiteten och gör så att alla syskonen eller vännerna kan ha roligt tillsammans.

Dessa leksaker är tillverkade av kvalitativa material och kommer att hålla i lång tid framöver och kanske även ärvas av småsyskonen när de äldsta har tröttnat. Köp smidigt och enkelt tågleksaker online från oss på Hiko.se och få dem hemlevererade inom kort.