Om ni vill hämta er beställning på vårt lager i Jönköping, vänligen ring eller mejla oss så hjälper vi er!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Åkbilar som bjuder in till fartfyllda äventyr

Det är inte mycket som krävs för att de små ska bli fascinerade, för dem kan exempelvis en Bobby Car Porsche vara minst lika imponerande och cool som den vuxna versionen. Och med lite fantasi kan den även kännas exakt lika snabb. I vårt sortiment av gåbilar till barn finns det mycket spännande och fartfyllt att hämta, med allt från olika former av Bobby Cars och sparkcyklar till sparkbilar och tuffa tillbehör som gör hela åkturen komplett.

Redan vid 1 års kan man börja köra, och därefter finns det många modeller i utbudet som får lov att tas ut för en testrunda. Börja den fartfyllda resan online hos oss, och hitta gåbilar till barn som får deras ögon att lysa av glädje. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
3 produkter hittades
3 produkter hittades

Ett brett utbud av gåbilar och åkfordon till barn

En bil skiljer sig mycket från en annan bil, det vet nästan alla som någon gång har satt sig bakom ratten. Även om gåbilar för barn inte kommer med olika hästkrafter och specialfunktioner finns det ändå detaljer som skiljer dem åt för att kunna passa varje barns egna smak, önskemål och förardrömmar. Vi erbjuder bland annat olika cykelfordon i olika färger, Bobby Cars i en rad olika modeller, och sparkbilar i spännande utformningar. Kanske är det Porschen som lockar? Eller polisbilen? Med mängder av val får ditt barn chans att leva ut alla sina fartfyllda fantasier och ha det riktigt kul. Hitta ditt barns första egna bil online på vår hemsida, vi erbjuder både trygg och smidig betalning. Våra leveranser är till och med snabbare än våra snabbaste gåbilar!