• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Fartfyllda vinterleksaker för barn

När snön kommer är det kul att åka nerför skidbacken på en snabb Snowracer eller åklapp! Lek med snön, bygg banor och tävla med en mini-bob eller backhoppare tillsammans med kompisarna eller familjen. Här hittar du alltifrån stjärtlappar till små leksaker och snösparkar, samt smarta reservdelar om din nuvarande vinterleksak skulle sakna någon. 

Vinterleksaker för barn är en perfekt present att ge bort i födelsedagspresent eller julklapp eftersom det bjuder in till både glädje och aktivitet. Med dem kommer barn i alla åldrar, och även vuxna för den delen, kunna njuta av snön på bästa sätt. Klä på dig riktigt varmt och ge dig ut i backen och susa fram på din nya vinterleksak eller anordna en tävling med bästa kompisarna och se vem som klarar av att åka längst.

Visa mer
Filtrera efter ålder
3 produkter hittades
3 produkter hittades
Plastex Backhoppare 1 st
Ca.pris: 119:- 89:-
Plastex Bob 10 cm 1 st
Ca.pris: 85:- 49:-
Plastex Bob 10 cm 5-Pack
Ca.pris: 245:- 219:-

Ett brett sortiment med fokus på vinterlek

För alla som älskar snön kommer de krispiga vinterdagarna höjas till en ännu högre nivå med någon av alla våra vinterleksaker. Oavsett om du älskar fart, tricks och hopp eller att sakta glida fram längs en snöklädd gata en solig dag har vi samlat alla de bästa leksakerna för att göra din vinter ännu härligare. Självklart hittar du klassiska leksaker som stjärtlappar och bobbar, men också spännande och innovativa alternativ som Snowkicks. Den fungerar på samma sätt som en Kickbike fast är anpassad för vinterväglag. På en sådan står barnet stabilt och säkert och kommer därmed kunna hänga med på långa härliga vinterpromenader utan gnäll. Dessutom är den enkel att fälla ihop och lätt att transportera om ni skulle vilja ha med er den på vinterresan.

Välkommen in att välja ut dina favoriter bland våra vinterleksaker för barn. Susa fram i backen eller tävla med kompisarna om vems som gör snyggaste tricken. Hädanefter kommer alla vinterdagar kunna fyllas med rolig och fartfylld vinterlek.

Stjärtlappar för snabb åk i backen

Här finner du pulkor och stjärtlappar i olika utförande och färger! Planera en mysig dag med kompisarna eller familjen och ta med era allra snabbaste åkleksaker. Åklappar är ett bra alternativ då de tar liten plats i packningen och är lätta att bära, samtidigt som de ger otrolig fart och pirr i magen när du susar ner för backen. Anordna en tävling för att se vem som kan åka snabbast och låt den som vinner få välja bulle först när det är dags för fika. Det kan knappast finnas något mysigare än att slå sig ner på ett sittunderlag, klädd i varma kläder, efter några snabba åk i backen och få njuta av en kopp varm choklad och något gott att äta.

En stjärtlapp är en smidig vinterleksak som du enkelt använder genom att sätta dig på den runda delen för att sedan ta hjälp av fötterna för att få fart ner i backen. Du håller dig sedan fast i handtaget i mitten, vilket också gör att den är smidig att bära med sig upp till toppen igen. Det är en kul leksak för hela familjen och kommer garanterat att leda till många härliga dagar tillsammans ute i snön.

Vi har åklappar till bra priser

Hos oss kan du välja bland stjärtlappar i hög kvalitet till bra priser för att du ska kunna spendera många timmar i backen innan snön hinner smälta bort. Du kan också beställa storpack med hela 20 st. åklappar för att alla som vill ska kunna vara med och leka. De kommer i en mängd härliga färger, vilket gör att de syns väl i snön och inte riskerar att tappas bort i första taget. 

Välkommen att hitta dina stjärtlappar hos oss på Hiko.se. Det är en perfekt present att ge bort i julklapp eller som födelsedagspresent och kommer garanterat att bli uppskattat av de som älskar fart och fläkt.

Reservdelar till Stiga Snowracer

Vi saluför reservdelar till din snow racer som t.ex. framskidan, ratt, sits och diverse olika skruvar och fjädrar. Passa på att fixa till din snowracer antingen innan snön kommer eller omgående eftersom vi har snabba leveranser så slipper du stå mitt i backen utan att kunna åka med din Snow Racer när alla andra gör det.