Kära Kunder vi har sommarstängt fr.o.m. 19 juli t.o.m. 11 augusti! Så alla ordrar som kommer in under tiden packas och skickas först den 12 augusti.

Vi på Hiko.se önskar en trevlig sommar!

  • ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Vi har vårt lager i Jönköping

Ekologiska Leksaker – bra för alla

Gör något underbart för både ditt barn och för vår miljö på samma gång, överraska med miljövänliga leksaker. Vi erbjuder flertals olika ekologiska leksaker online, något som gör det lätt för dig att hitta något spännande till din bebis oavsett kön och ålder. Här finner du leksaker som är roliga att leka med, underhållande, lärorika, har spännande former och fina färger samtidigt som de också värnar om miljön. Det som gör våra barnleksaker ekologiska är att de är tillverkade av återvunnet material eller av bitar som blir över vid annan tillverkning.

Många av leksakerna är tillverkade av gummiträd som inte längre går att använda för gummiutvinning. Alla leksakerna håller hög kvalitet något som gör att de tål att lekas med både mycket och länge, och sedan kan de återvinnas.

Bambu och sockerrör är också ett populärt och bra material rent miljömässigt i många olika leksaker.

Visa mer
Filtrera efter ålder
2 produkter hittades
2 produkter hittades

Gör både bebis och miljön en tjänst

Våra ekologiska barnleksaker lider ingen nöd på pedagogiska och lärorika egenskaper; här hittar du leksaker som hjälper bebisens eller barnets utveckling och som dessutom även hjälper vår miljö. Alla dessa leksaker är tillverkade med både barnens utveckling och planetens hållbara utveckling i centrum.

För våra ekologiska märken är det viktigt med någon typ av grön certifiering som innebär deras utsläpp, produktion, material och arbetsförhållanden följer gällande lagar. Få det bästa av två världar genom att istället välja leksaker som har en grön certifiering och är miljövänliga, då gör du både ditt barn och miljön en tjänst.

Miljövänliga Leksaker

En del leksaker är miljövänliga genom att innehållet är antingen 100 % förnybart och har ett mindre koldioxid fotavtryck vid produktionen eller att att den miljövänliga leksaken är producerat av återvunnen plast eller annan råvara som går att återvinna. Hos oss kan du smidigt handla dina miljövänliga leksaker från olika märken i vårt sortiment. Vi har ett fast frakt pris och våra leveranser är riktigt snabba!