• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Aktivitetsleksaker som hjälper utvecklingen

Att köpa aktivitetsleksaker för baby hjälper bebisen att utvecklas på ett underhållande och roligt sätt. Förutom att leksaker bara är roliga så fyller de också ofta en funktion. Många aktivitetsleksaker för bebis kommer i trevliga former och färger som är spännande att titta på och utforska.

Många hjälper också till med motorik och stimulerar barnens sinnen. Med vårt åldersfilter kan du enkelt sålla ut de leksaker som är anpassade efter just ditt barns ålder och se vad för spännande som erbjuds.

Visa mer
Filtrera efter ålder
21 produkter hittades
21 produkter hittades
BRIO Bondgård
Ca.pris: 439:- 369:-
BRIO Magnetlastbil
Ca.pris: 219:- 179:-
Fisher Price Activity Lion
Ca.pris: 299:- 198:-
Infunbebe Smart Phone Baby
Ca.pris: 129:- 89:-
Keenway Piratskepp
Ca.pris: 349:- 269:-
Le Toy Van Piratskepp
Ca.pris: 465:- 279:-
Manhattan Toy Skwish Elements
Ca.pris: 229:- 159:-
PlanToys Baby Car
Ca.pris: 169:- 139:-
PlanToys Marine Puzzle
Ca.pris: 209:- 169:-
Quercetti Pixel Baby
Ca.pris: 259:- 198:-
Tomy Mr Shopbot
Ca.pris: 359:- 269:-

Hitta spännande leksaker på Hiko.se

I ett brett sortiment är det enkelt att hitta aktivitetsleksaker för just ditt barn. Sätt först filtret på rätt ålder för att se vad som erbjuds för att snabbt hitta något som passar.

Våra aktivitetsleksaker för bebis och barn kommer i mängder av olika utföranden och syften, det kan vara allt från telefoner som ger ljud ifrån sig till spel som övar upp hjärnans funktioner. Här har barnet möjlighet att lära sig färger, greppa saker, träna upp sin motorik och sitt minne, allt samtidigt som det är underhållande och riktigt roligt.

Här finns leksaker som barnet kan leka med på egen hand, tillsammans med sina syskon eller tillsammans med er föräldrar. Att barnen stimuleras redan i tidig ålder kan ge bra förutsättningar för framtiden och hjälpa deras utveckling. Köp aktivitetsleksaker online hos oss på Hiko.se till era egna barn eller som present till familj eller vänners barn.