• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Magnetiska leksaker som både är roliga och stimulerar barnet

Vi på Hiko.se älskar leksaker som både är roliga och som stimulerar barnets utveckling. Därför tycker vi att just magnetiska leksaker är extra spännande. Här kan man verkligen hitta rätt leksak för barnets alla utvecklingsfaser.

Redan i småbarnsåldern kan man investera i t.ex. ett magnetiskt pussel där rätt djur ska sättas på rätt plats i pusslet. Eller så kan barnet få leka med de klassiska magnetiska träleksakerna från svenska BRIO, med klara färger som fångar barnets uppmärksamhet. Magneterna gör det lättare för barnet att hålla ihop konstruktionen, men är inte starkare än att barnet lätt kan riva det som byggts ihop, vilket vi som bekant vet är minst lika roligt som själva byggmomentet. När barnet sedan blir lite äldre kan du gå vidare med andra magnetiska leksaker som t.ex. Geomag och MagFormers för att bygga ihop, och utmana med större konstruktioner än tidigare. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
1 produkt hittades
1 produkt hittades
BRIO Magnetlastbil
Ord.pris: 179:- 139:-

Leksaker med magneter för att bygga spännande former och figurer

I Hiko´s onlinebutik hittar du såklart det kända magnetiska byggmärket Geomag, som verkligen tagit det här med leksaker med magnetiska leksaker till en ny nivå. Geomag har en mängd olika alternativ som är anpassade för olika åldrar, och där barnets fantasi stimuleras till att bygga häftiga figurer och former. Vill man istället stimulera till exempel läskunskaperna kanske det är dags att skaffa ett magnetiskt alfabet, som kan sättas upp på t.ex. kylskåpsdörren eller på en annan magnetisk yta.

Då kan barnet själv få leka fram ord, och du kan vara med och hjälpa till. Leksaker med magneter är perfekta både för att bygga med, skriva med, och för att stimulera barnets fantasi och kreativitet. När du hittar rätt leksak kan du smidigt klicka hem den via vår hemsida. Beställer du innan kl.14:00 på en vardag skickar vi beställningen redan samma dag!