• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Roliga träklossar för den lilla arkitekten

Leksaker uppmuntrar barn till både lek och utveckling, och med några träklossar i handen finns det inga gränser på vad som kan skapas. Hus, slott, skyskrapor, broar eller kanske en hel stad? Här får den lilla arkitekten oändliga möjligheter att leva ut sina drömmar och fantasier.

Träklossar för barn är en fantastisk present att ge bort, förutom att bjuda in till roliga lekstunder övas även motoriken, koncentrationen och öga-hand-koordinationen också upp. Och hur kul är det inte också att få rasera allt man byggt och sedan bygga upp det igen? Alla våra träklossar i trä håller hög kvalitet, är enkla för barnhänder att manövrera, och finns att välja i antingen naturlig träfärg eller i olika glada färger. På så vis blir leken också en fröjd för ögat.

Visa mer
Filtrera efter ålder
3 produkter hittades
3 produkter hittades
TomTecT 1000 Box
Ca.pris: 1250:- 998:-
TomTecT 420 Box
Ca.pris: 599:- 498:-

Byggprojekt för hela familjen

I vårt sortiment hittar du både träklossar för baby och äldre barn, med klossar som rekommenderas från 1 år och äldre. På så vis kan hela syskonskaran eller till och med hela familjen vara med och designa byggnader tillsammans.

Träklossar är en av de äldsta leksakerna genom historien och uppskattas alltid lika mycket av varje ny generation. Ett vinnande koncept som detta har blivit en klassiker av en anledning och de går fortfarande hem hos barn i alla olika åldrar. Skrolla genom vårt breda och varierande sortiment av träklossar för att hitta den eller de versioner som passar just ditt barn och hens arkitektdrömmar bäst. Vi erbjuder både en trygg och smidig shopping online i kombination med snabb leverans.