• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Roliga gung leksaker för barn

Gunghästar är utan tvekan en riktigt rolig leksak för små barn. Här kan de sitta och gunga samtidigt som både motorik och balansen får sig en träning. Våra gungleksaker kommer i söta former med trevliga färger och detaljer som är lika underbara att titta på som att leka med.

Därför blir de också fina inredningsdetaljer i barnrummet under tiden de inte används. I vårt sortiment kan du hitta både en gunghäst i trä eller i robust plast. Deras kvalitativa material gör att de går att leka mycket med utan att slitas och håller därför i flera år. 

Visa mer

Köp en gunghäst till ditt barn

Det är många barn som älskar gunghästar, både på grund av deras trevliga utseenden och för att de är roliga att gunga på. Genom att leka med dem så tränas också motoriken och balanssinnet, vilket är bra för barnets utveckling.

Välj en av våra söta gunghästar att köpa till ditt eget barn eller för att ge bort som en rolig födelsedagspresent eller julklapp till en familjemedlems eller väns barn. De kommer garanterat att gå hem och lekas med mycket och länge. Hos oss på Hiko.se kan du enkelt och smidigt handla en gunghäst för barn online.

Du betalar endast 49 kronor i frakt och får dem skickade så fort som möjligt tack vare våra snabba leveranser. Om du har några frågor angående våra varor eller service så är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.