• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Njut av sommarlovet i en härlig barnpool

Att bada, plaska och skvätta vatten på familjen är vad ett varmt sommarlov borde gå ut på när man är barn. När solen steker på så finns det inte mycket som är skönare och roligare än att leka i vattnet. Finns det inte ett hav eller en sjö i närheten så är en pool det absolut bästa alternativet, och det är även mycket säkrare och roligare för de allra minsta barnen som kanske inte har lärt sig att simma än.

För dig med trädgård så är det perfekt att utrusta den med en barnpool som är uppblåsbar, eftersom de är lätta att få upp, och lätta att ta ner och förvara när sommaren är över. En barnpool eller babypool är ett bra sätt att göra trädgården mycket roligare under varma dagar, och här kan barnen leka själva eller ha kul tillsammans med er vuxna. 

Visa mer
Filtrera efter ålder
1 produkt hittades
1 produkt hittades
Ninja Turtles Pool 100 L
Ca.pris: 199:- 159:-

Gör trädgården till en rolig plats att umgås i

Både trädgården eller sommarstugan kan enkelt förgyllas med en barnpool. Eftersom vattennivån i dessa pooler är låg kan även små barn har riktigt roligt här, och dessutom så värms vattnet också upp väldigt snabbt av solen. Våra pooler finns i olika höjder, storlekar och utformningar för att du ska kunna hitta den pool som passar din familj och dina barn allra bäst.

Med en barnpool i trädgården kommer varje solig sommardag bli riktigt rolig och fylld av vattenäventyr. Passa även på att skaffa roliga badleksaker för att göra lekarna i poolen ännu roligare. Hos oss kan du enkelt liva upp sommaren, handla din barnpool eller babypool direkt online för billiga priser och hemleveranser. Med ett brett urval och en bra överblick blir det lika enkelt som roligt att handla spännande produkter och presenter på en och samma sida. Skulle du ha några frågor är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.