• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Gör trädgården ännu mer lockande med gungor

Denna ändå så simpla uppfinning är en av de mest klassiska leksakerna än idag och brukar förgylla de flesta familjers trädgårdar. Att få flyga fram och tillbaka i luften på en gunga är något som barn i alla åldrar älskar att göra, och ju äldre man blir desto högre vill man nå.

Från att vara liten och ha föräldrarna som tar fart, till att vara äldre och med all sin kraft försöka komma så högt det bara går, en gunga följer ofta barnen under många uppväxtår. I vårt sortiment finner du därför gungor för barn i alla åldrar, med babygungor för de allra yngsta och diverse andra spännande gungor för de äldre.

Visa mer

Roliga gungor att ha utomhus

Vi har flera fina babygungor i olika färger och former för att ge ditt barn en bekväm och säker gunga samtidigt som den också blir en trevlig färgklick i trädgården. I takt med att barnet växer kan gungan ändras efter hand, och här erbjuder exempelvis klassiska och snygga trägungor som är robusta och tål mycket lek och stim, plastgungor i trevliga färger och även roliga fågelbogungor som är lite annorlunda och spännande.

Med en gunga i trädgården blir det mycket roligare att vistas ute och andas in den härliga friska luften. Speciellt under sommaren är det roligt att fylla trädgården med leksaker och redskap för att barnen ska ha något att gör när de har ledigt från skolan. Handla dina gungor smidigt hos oss och få dem levererade hem inom kort!