Nästa leverans går om

Mängder av sällskapsspel för barn eller hela familjen

Spel av olika slag är perfekt underhållning för både barn och hela familjen. Med ett spel på bordet kan ni ha kvalitetstid tillsammans på ett roligt sätt och dessutom lära er mycket under spelets gång. Bland våra sällskapsspel hittar du barnspel, bordsspel, ishockeyspel, kortspel, läromedel, memoryspel, spelkulor, strategispel, utomhusspel och även vuxenspel.

Här lär du garanterat hitta flera stycken spel som du känner till och nya spel som bara väntar på att få upptäckas. Sällskapsspel och brädspel för barn är inte bara en perfekt present till barn, utan även för hela familjen som älskar att umgås tillsammans. Välj ett sällskapsspel för familj som alla kommer tycka om och sedan är alla regniga dagar och mysiga hemmakvällar räddade. 

Visa mer

Filtrera efter ålder

Spel som utmanar

Förutom roliga sällskapsspel som kommer i flertalet olika spännande äventyr så kan spel även vara ett roligt sätt att lära sig något nytt och utvecklas på. För er där hemma som vill gnugga geniknölarna lite så kan memoryspel och strategispel vara i sin ordning.

Memoryspel låter alla träna sitt minne på ett lekfullt sätt och passar bra för även de yngsta i familjen. Strategispel å andra sidan tar ofta lite längre tid och kräver mer tankeverksamhet och smarta strategier för att vinna. Dessa passar bra när barnen kommer upp lite i ålder.

Med ett utbud som passar många åldrar kan du även enkelt själv filtrera de spel som passar er familj eller de barn som ska spela. Placera filtret på önskad ålder och se vilka spännande alternativ som kommer upp.