• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

LEGO DUPLO anpassad för de allra yngsta

Med leksaker som LEGO® DUPLO® kan du bygga dig en helt ny värld. Mängder av duplobitar i olika färger och utformningar i kombination med figurer och accessoarer öppnar upp oändliga möjligheter för spännande lekar och äventyr, där enbart fantasin sätter gränserna.

Vi är många som vuxit upp med LEGO DUPLO och i takt med utvecklingen finns det så många mer spännande variationer att välja på idag. Detta gör att det finns LEGO DUPLO för alla smaker och personligheter. Vanligt LEGO kan vara smått och vara svårt för små händer att hantera, den lilla storleken kan även vara riskabel då de allra minsta kan tänkas stoppa dem i munnen. Därför erbjuder vi DUPLO, LEGO med klossar som är dubbelt så stora som vanliga!

Visa mer
Filtrera efter ålder
2 produkter hittades
2 produkter hittades

LEGO® DUPLO® gör det enklare att ha roligt

Tack vare den dubbelt så stora storleken på LEGO® DUPLO® klossarna blir det mycket enklare för mindre barnhänder att hantera dem. Nu får även de chans att bygga och skapa, antingen ensamma eller tillsammans med sina äldre syskon.

Det blir en lek där alla barnen får vara med och leka. I vårt sortiment av LEGO DUPLO så är de anpassade till så små barn som 1 åringar och äldre. Vi erbjuder mängder av LEGO DUPLO-variationer och allt i varma och glada färger som både matar fantasin och är lockande för ögonen. Köp LEGO DUPLO online hos oss och bjud dina barn på många roliga stunder. Med vår snabba leverans behöver de heller inte vänta länge på det roliga.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.