• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Skapa egna figurer och prydnader med tenngjutning

Tänk att få skapa sina egna figurer, det är en hobby som är riktigt underhållande och rolig, och ger er en fin möjlighet att göra något tillsammans som familj. Här tar leken och fantasin plats redan vid tillverkningen, vilket ger dessa leksaker så många olika dimensioner av underhållning. Tenngjutning är en spännande och kreativ sysselsättning som ni kan njuta av tillsammans och skapa riktigt roliga minnen.

I vårt sortiment hittar du tenngjutning formar och tenngjutning set som tillsammans erbjuder alla de verktyg ni behöver för att skapa diverse tennsoldater. Oavsett om ni kommer leka med dessa soldater sen, ställa upp dem som prydnader, eller om barnen vill tillverka dem för att skapa presenter till sina släktingar så kommer de bringa mycket glädje att tillverka.

Visa mer

Här finns allt för att skapa tennsoldater att köpa

Med tenn till tennsoldater, tennsoldater gjutformar och andra redskap så kan ni handla allt ni behöver för kreativa tillfällen på en och samma sida. Våra tennsoldater formar kommer i många olika skepnader för att ni ska kunna välja era egna favoriter eller skapa en hel värd av olika soldater. Soldaterna kommer utrustade med vapen, hästar, flaggor och liknande för att verkligen ge en verklighetstrogen bild av hur en arme bak i historien brukade se ut.

Kanske vill du även ge dina barn en spännande historielektion under tiden för att även inkludera lite lärdom till leken. Då får ni en stund av både kreativitet, lärdom, underhållning och tid tillsammans. Handla allting både smidigt och billigt online hos oss. Detta blir en både rolig och annorlunda present som dina barn kommer att älska. Dessutom får du dina presenter hemskickade så att du slipper spendera tid och energi att gå runt på stan i jakt på leksaker.