• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Leksaker för barn 1 år

Vårt utbud av leksaker för barn i ettårsåldern är väldigt stort. Det är nu barnet börjar uppskatta att utforska. I ettårsåldern brukar de flesta barn också lära sig att gå. Vi erbjuder alltifrån en klassisk Bobby Car, med eller utan vagn, till hoppleksaker att skutta runt på. Våra leksaker för barn 1 år finns ofta i både färgglada och dova färger. Du avgör själv om du vill att barnets leksaker ska bli en del av inredningens färgskala eller släppa loss totalt med regnbågens alla färger.

Pedagogiska leksaker vid 1 år

Leksaker till en 1-åring brukar ofta kunna kombineras med lärande. Pedagogiska leksaker vid 1 år är vanligt. Det är nu barnet lägger grunden för kunskaper som att kunna sortera, trä på och plocka ner. Stapeltorn har vi många av i vårt utbud, liksom även musikinstrument som brukar bli populära inslag i leksakslådan i den här åldern. Svenska BRIO tillverkar många klassiska musikleksaker i trä, som xylofonen och trumman. De har även den klassiska plocklådan där barn lär sig sortera olika former i rätt öppning i en kul box. 

Visa mer
 
2 produkter hittades
2 produkter hittades
Hinkset 5 Delar 1 st
Ca.pris: 49:- 20:-

Att börja leka själv

När barn är i ettårsåldern kan de sitta länge och lösa problem och testa hur olika leksaker fungerar. När man precis har lärt sig gå kan det vara roligt att utveckla förmågan ännu mer genom att dra något efter sig. Rullande leksaker med snöre på är därför bra leksaker för barn 1 år. Världen kommer närmare och barn i den här åldern börjar också tycka att det är kul att leka sådant som vuxna gör – låtsastelefoner, leksakskök och dockor är populärt.